Win een winter outfit van Accessorize styled by Serena

Win een winter outfit van Accessorize styled by Serena

Accessorize is zo’n winkel waar wij nooit zomaar voorbij kunnen lopen. Want waar worden wij vrouwen nu echt blij van? Juist, mooie mode accessoires zoals tassen, sieraden en shawls waarmee je keer op keer een nieuwe look kunt creëren.

Wij zijn bijvoorbeeld weg van de tassencollectie bij Accessorize. Speciaal voor de feestdagen hebben ze erg mooie avondtasjes en kekke clutches. Maar ook de winterse collectie is de moeite waard. Zo hebben ze prachtige poncho’s, heel veel heerlijke wintersjaals, mutsen, hoedjes en niet te vergeten trendy snoods die als warme broodjes over de toonbank gaan. Warme en comfortabele mode items waarin je er geweldig uitziet!

Stel je eens voor hoe super het zou zijn als je samen met een vriendin in een trendy winter outfit van Accessorize gestyled zou worden, die jullie vervolgens ook nog eens mee mogen nemen naar huis?!
Accessorize organiseert op 17 december in Amsterdam op de Leidsestraat een unieke styling actie. Twee lucky ladies zullen op deze dag samen met een vriendin door Serena van Beautylab.nl van top tot teen in de nieuwste winteraccessoires gestoken worden. En jij kunt deze te gekke prijs winnen! Meedoen is super simpel. Het enige wat je moet doen is Accessorize op Facebook te ‘liken’. En zeg nou zelf, met zoveel mooie mode accessoires is het niet moeilijk om dat leuk te vinden, toch?

Ga dus snel naar www.facebook.com/Accessorize.Nederland en ‘like’!

Tags: , , , , , , , ,