BULATTI: ACCESSOIRES VOOR DE PERFECTE TOUCH

BULATTI: ACCESSOIRES VOOR DE PERFECTE TOUCH

Welke trend je ook kiest, er is altijd een Bulatti sieraad wat past bij jouw look. Dit Nederlandse accessoiremerk onderstreept je vrouwelijkheid en zorgt ervoor dat iedere outfit perfectie uitstraalt.

De sieradenontwerpen van Bulatti zijn tijdloos maar ook geïnspireerd op de laatste trends. De nieuwe wintercollectie sluit dan aan op het seizoen waar de accessoire centraal staat en de uitspraak luidt, ‘hoe meer, hoe beter’. Sieraden zijn onmisbaar en met een sieraad van Bulatti ben je er zeker van dat alle ogen op je gericht zijn!

Bulatti heeft gekozen voor eenvoudige maar in het oog springende creaties. Nude tinten en kleuren als perzik passen goed bij donkere outfits en zijn ook prachtig bij kleurige combinaties. Bekende basis stukken zijn opgefrist met Swarovski kristallen in sprekende kleuren als denimblauw, rood, groen en zwart en in verschillende grijstinten. De combinatie van casual sieraden, spannende kleuren en luxueuze klassiekers zorgt voor een veelzijdige collectie voor deze winter.

Voor wie Bulatti nog niet kent: Dit fashion accessoiremerk bestaat al sinds 1984 en staat voor tijdloze Nederlandse klasse. De ontwerpers Maurice Tiggeler en Mart Krijger reizen de hele wereld over op zoek naar nieuwe materialen en ideeën die zij kunnen gebruiken voor hun unieke en eigenwijze collectie.

(Randjita Mahabier)

Tags: ,