MOMENT BY MOMENT

MOMENT BY MOMENT

Je hebt shawls en je hebt shawls die je het liefst nooit meer af zou willen doen. Moment by Moment is een accessoirelabel dat zich bezighoudt met de laatste categorie. Luxe, kleurrijke shawls met unieke prints die volledig op de laatste modetrends inspelen. De mooiste steden van de wereld zijn als inspiratiebron genomen voor de herfst-winter collectie van Moment by Moment en kleur speelt in de collectie een belangrijke rol.

Rood, de kleur van liefde en passie is dit najaar een van de hoofdthema’s binnen de collectie. Barok invloeden en prachtig kleurverloop van warme tinten zoals rood, oranje en bruin creëren een warme, romantische sfeer. Perfect om een kille najaarsdag een beetje spice te geven.
Naast warm rood is er ook opvallend rood wat terugkomt in heftige colourblocked shawls, gemixt met andere felle kleuren. Mooi op een effen jurkje met een paar stoere boots of hoge pumps eronder.

Het tweede thema binnen deze collectie staat volledig in het teken van bloemenprints. Dit florale thema omvat vrolijke, zwierige shawls die je outfit helemaal fashionproof maken. Met een bloemenprint shawl fleur je in no time elke basic outfit op!

Een mix van kleuren en vormen staat centraal binnen dit derde, grafische thema. Polkadots, hartjes en op Hermès geïnspireerde shawls voeren de boventoon binnen dit hippe, artistieke thema. In het oog springende details zoals paisley, hartjes, verfprints en fotoprints worden op sublieme wijze gecombineerd met prachtige borduursels, kralen en linten. Vervaardigd uit de zachtste kwaliteiten in batik- en waterprints, zijn deze shawls het toppunt op het gebied van accessoires.

Moment by Moment wordt o.a. verkocht bij: Little Soho

Tags: , , ,