Ontdek de nieuwe Carrera zonnebrillen bij Pearl

Ontdek de nieuwe Carrera zonnebrillen bij Pearl

De zomer kan niet zonder een hippe zonnebril, maar we zetten natuurlijk niet zomaar wat op ons fashionable neusje. Een goede bril is niet alleen mooi en trendy, maar moet ook licht van gewicht zijn en voorzien van een goed stel glazen, zodat je er ook echt wat aan hebt!
Carrera, het iconische brillenmerk van de Safilo Group keert dit seizoen terug naar haar roots om de diepgewortelde ‘racing attitude’ te herontdekken. Wij laten je graag kennismaken met de creaties van zomer 2013 die opvallen door vernieuwende details, met tegelijkertijd de unieke tijdloze stijl waar Carrera om bekend staat.

De modellen van 2013 zijn een heruitgave van ‘best of Carrera zonnebrillen’, modellen die geschiedenis maakten. Zo is er de Carrera 80, een metalen Pilot zonnebril met het bekende Victory C logo aan de voorzijde, dat goed aansluit bij de racing spirit. Verwisselbare gepolariseerde lenzen zorgen voor hoogwaardig zicht in alle lichtomstandigheden. Nog zo’n iconisch model, de Carrera 6000 is dit seizoen te verkrijgen in nieuwe kleurcombinaties, zoals een crème voorzijde met gouden spiegelglazen en transparant grijs met groene spiegelglazen.

Ook zijn er trendy vierkante modellen zoals de Carrera 6002 en de CA6603, in bijzondere nieuwe kleuren. Ben je gek op de allure van vervlogen tijden, dan zit er tussen de Carrera 5001 modellen met hun grote vorm en vintage touch wellicht jouw nieuwe zomer musthave! Heldere kleuren, zoals oranje, aqua groen en roze maken van deze brillen echte blikvangers!

Bekijk het filmpje hieronder en ontdek binnenkort zelf de nieuwe Carrera zonnebrillen bij Pearl!

www.carreraworld.com

Tags: , , , ,