Polaroid

Polaroid Best under the Sun

Polaroid Eyewear bestaat 75 jaar en dat mag niet onopgemerkt blijven. Daarom lanceert het zonnebrillenmerk een fantastische heritage collectie ‘Best under the Sun’, waarbinnen een aantal geweldige designs uit de rijke fashionarchieven van Polaroid Eyewear te zien zijn. Met een selectie iconische monturen uit een verzameling van 75 jaar, creëert Polaroid een glamorous collectie vintage zonnebrillen voor trendsetters.

Polaroid

Polaroid Best under the Sun

Deze unieke stijlen van zes decennia zijn stuk voor stuk originele Polaroid creaties en zó onderscheidend dat welk paar je ook kiest, je altijd ‘in vogue’ bent. Daarbij: voor elke verkochte zonnebril uit de ‘Best under the Sun Collection’ doneert Polaroid een bedrag naar de internationale liefdadigheidsorganisatie ‘Sightsavers’. Deze organisatie zet zich in om blindheid te voorkomen te ondersteunen.

Polaroid

Polaroid Best under the Sun

Maak een keuze uit de selectie originele Polaroid designs uit de dertiger jaren tot de eighties. Elk exemplaar heeft uiteraard de laatste innovatieve premium UltraSight gepolariseerde glazen en een discrete gouden of zilveren Polaroid handtekening op de lens.

Polaroid

Polaroid Best under the Sun

Tags: , , , , ,