SPIRITHOOD: NU OOK IN NEDERLAND

SPIRITHOOD: NU OOK IN NEDERLAND

Een muts, sjaal en wanten in één, dat is SpiritHood. In Amerika zijn de eigenzinnige winter accessoires een enorme trend in het straatbeeld en celebs waaronder Snoop Dogg, Khloé Kardashian, Vanessa Hudgens en Justin Bieber zijn al met een SpiritHood gespot.

SpiritHoods zijn niet alleen comfortabele accessoires, ze zijn ook nog eens trendy en functioneel. In de sjaal van de SpiritHood zit bijvoorbeeld een handig zakje verwerkt om je iPhone, blackberry, portemonnee of creditcard in te bewaren. Nog leuker: met het dragen van een SpiritHood steun je via het Pro Blue programma dieren over de hele wereld.

De filosofie achter SpiritHood gaat een stapje verder dan alleen maar het creëren van een funny fashion accessoire. Spirit betekent geest of karakter. Ben je loyaal tegenover je vrienden zoals de wolf, houd je van de aanval zoals de havik of beschik je net als een sneeuw luipaard over een groot inlevingsvermogen en veel wijsheid? SpiritHoods zijn gemaakt van imitatiebont en beschikbaar in verschillende prints; wolf, nachtuil, bruine beer, husky, luipaard, havik, sneeuwluipaard en rode wolf. Er is altijd een SpiritHood die jou karakteriseert, dus laat het beest in je los en join the tribe!

SpiritHoods zijn via www.spirithood.nl te verkrijgen in alle soorten en maten. Voor mannen, vrouwen en kinderen. Prijzen: 99,95 – 179,95 euro.

Tags: , , , , , , ,