Miss Leopard - Limited edition tas

Miss Leopard - Limited edition tas

Tosca Blu komt op 1 december – Wereld Aids Dag – met de Miss Leopard, een exclusieve limited edition tas, waarvan een deel van de opbrengst aan een goed doel wordt geschonken. Een meer dan mooie tas dus!

De Miss Leopard is uitgevoerd in kalfsleer en is voorzien van een hippe dierenprint die helemaal past bij de modetrends van deze winter. Een tas waarmee je elke Little Black Dress de perfecte finishing touch geeft.

Tosca Blu steunt met deze tas het Stop Aids project van CESVI, een onafhankelijke, seculiere Italiaanse humanitaire organisatie die wereldwijd opereert. CESVI biedt zowel ondersteuning aan in de vorm van noodhulp, als door het realiseren van ontwikkelingsprojecten in meer dan 30 landen over de hele wereld. Het Stop Aids project heeft als doel het stoppen van AIDS overdrachten van moeder op kind.

Op 1 december 2011 wordt de ‘Miss Leopard’ tas officieel gelanceerd in de Tosca Blu winkel in Milaan. Vanaf deze datum is de tas ook te koop in de Tosca Blu winkels en via de eigen webshop voor € 159,-.

www.toscablu.com

Tags: , , , ,