Vivienne Westwood - Ethical Fashion Africa Collection

Vivienne Westwood - Ethical Fashion Africa Collection

De Ethical Fashion Africa Collection van Vivienne Westwood past perfect binnen de etnische modemix van dit moment én is ook nog eens volledig ethisch verantwoord!

Modeontwerpster Vivienne Westwood is speciaal voor het Ethical Africa Fashion project naar Nairobi afgereisd en Viv kennende heeft ze zich er niet makkelijk vanaf gemaakt. De eigenzinnige ontwerpster wilde niet zomaar een goed doel steunen door een handtekening te zetten of een tasje te ontwerpen. In plaats daarvan heeft ze de locale Afrikaanse vrouwen geleerd om zelf tassen en accessoires te creëren. Met deze tassencollectie steunt Viv kansarme vrouwen in Nairobi die door het leren van een nieuwe ambacht een nieuw en beter leven kunnen opbouwen voor zichzelf en hun gezin. De kleurige kunstwerkjes zijn ook nog eens deels gemaakt van gerecyclede materialen zoals plastic en aluminium. Mooi, duurzaam en je steunt er ook nog eens een heel goed doel mee!

De Vivienne Westwood Ethical Fashion Africa Collection bestaat uit verschillende tassen zoals shoppers, handtassen, reistassen, laptoptassen en sleutelhangers en is exclusief te koop via Yoox.com.

Tags: ,