Martini Royale Casting

Martini Royale Casting

Met de Martini Royale Casting slaan Louboutin en Martini de handen ineen in hun zoektocht naar de volgende Martini Ster. Met niemand minder dan schoenengrootheid Christian Louboutin als voorzitter van de jury, zijn alle topmodellen in spé uitgenodigd om zichzelf tijdens deze wereldwijde Casting te presenteren. Een kans die te mooi is om waar te zijn? Niet als je het motto van Martini uitdraagt: Luck is an attitude!

En die attitude kan je behoorlijk wat opleveren! Voor de nieuwe Martini-Ster liggen er namelijk maar liefst 12 paar Louboutins, 12 designeroutfits en een geldbedrag van 150.000 euro klaar! Het enige wat daar tegenover staat, is dat je een jaar lang het gezicht bent van Martini, meespeelt in de nieuwe Martini commercial én dat er ongetwijfeld deuren voor je open zullen gaan die voor anderen gesloten zouden blijven.

Heb jij de looks en durf jij de stoute Louboutins aan te trekken om in de voetsporen van Charlize Theron, Nicollette Sheridan of Monica Belluci te treden? Dwing dan jouw geluk af en doe mee aan de Martini Royale Casting!

Tags: , , , , ,