NIVEA Onder de Douche Body Lotion

NIVEA Onder de Douche Body Lotion

Insmeren met body lotion is iets wat je eigenlijk elke dag zou moeten doen. Zeker nu de koude winter weer in aantocht is, is wat extra verzorging voor je huid echt geen overbodige luxe. Maar dan moet je daar wel even de tijd voor nemen en dat is nu precies het probleem. In de zomer smeren we er nog lustig op los omdat ons velletje dan toch wat meer zichtbaar is, maar in de winter laten we het er veel te vaak bij zitten. Snel de kleren er overheen en niemand ziet die uitgedroogde benen, toch? Hoe fijn zou het zijn als insmeren amper tijd zou kosten! Nou, de oplossing is er nu, met de eerste NIVEA Onder de Douche Bodylotion. Dat dit niet eerder uitgevonden is!

Hoe het werkt? Simpel: na het wassen spoel je goed je favoriete douchegel af en breng je de Onder de Douche Body Lotion aan, liefst in cirkelvormige bewegingen om de bloedsomloop ook nog even lekker te stimuleren. Na een paar seconden spoel je af en je huid is meteen heerlijk gehydrateerd en voelt weer lekker zacht en soepel aan. Het geheim van dit revolutionaire beauty product zit ‘m in de speciale formule die ervoor zorgt dat de lotion snel in je natte huid trekt en geen plakkerig gevoel achter laat, zodat je na het afdrogen je meteen kunt aankleden. Zo handig!

De Nivea Onder de Douche Body Lotion is er in twee varianten: eentje verreikt met zeemineralen voor de normale huid en een speciale milk met amandelolie voor een intensievere verzorging van de droge huid. Zelf proberen? Ga dan naar de actiewebsite en vraag een gratis sample aan!

Nivea.nl

Tags: , , , ,