Les Merveilleuses de Ladurée

Ladurée macarons

Geen vrouw wil er wat betreft make-up uitzien als een zoet gebakje. Maar voor deze ultravrouwelijke, heerlijke pastelkleurige samenwerking tussen de beroemde Franse bakker Ladurée en het Japanse cosmeticamerk Albion maken we graag een uitzondering! Albion heeft de release aangekondigd van een voorjaar 2012 collectie bestaande uit blushers, concealers en powder puffs geïnspireerd door en gemaakt in samenwerking met de beroemde macaron makers Ladurée.

Les Merveilleuses de Ladurée

Face Color Rose Ladurée

De kers op de taart van de Les Merveilleuses de Ladurée collectie is toch wel de Face Color Rose Ladurée, verkrijgbaar in drie kleuren. De poeder, geperst in delicate bloemblaadjes, huist in een Fabergé-achtig ei en is eigenlijk te mooi om met je kwast te bewerken. Andere highlights zijn een pressed blusher en cream cheeck base. Een vloeibare foundation en lippenstiften in diverse pastelkleurtjes maken de collectie compleet. De barokke verpakkingen zijn overigens door Ladurée in eigen huis ontwikkeld.

Les Merveilleuses de Ladurée

Pressed Cheek Color

De collectie is vanaf 29 januari verkrijgbaar in Japan. In Europa moeten we helaas nog even wachten tot de volgende herfst. Oh, en voor de zekerheid: de make-uplijn is helaas niet eetbaar ;-)

Les Merveilleuses de Ladurée

Cream Cheek Base

Tags: , , , ,