Beach Hair Look, Tips & Tricks voor een Supersexy Zomers Kapsel

Beach Hair Look, Tips & Tricks voor een Supersexy Zomers Kapsel

Voor een zomerse Beach Hair Look hoef je echt niet eindeloos de golven te trotseren met je surfboard. De nonchalante, verwaaide look van een dagje strand is supersexy en met deze handige tips en tricks ben jij deze zomer een echte beach babe!

De makkelijkste manier voor als je slag en krullen hebt van jezelf:

1 Was voor het naar bed gaan je haar met een goede volume shampoo ( bijvoorbeeld Wella Pro Series Volume) en gebruik de bijpassende conditioner voor het optimale effect.

2 Maak je haar handdoekdroog en kam het door.

3 Gebruik een product om je haar wat meer textuur en volume te geven zoals bijvoorbeeld een mousse. Kneed goed met je vingers door je haar en wrijf het product licht met je vingertoppen door bij de haar aanzet.

4 Ga slapen terwijl je haar nog licht vochtig is.

5 Bij het wakker worden zul je merken dat je lokken al veel textuur en volume hebben.

Natuurlijk hebben we het over een Beach Look en niet over een Bed Look, dus er moet nog een beetje werk gedaan worden voor je als supersexy Beach Babe het strand op kunt stappen.

6 Maak alleen de lokken (rond je gezicht) nat die er wat gek bijhangen na een nachtje slapen op vochtig haar en föhn ze vervolgens droog.

7 Een bekend truckje is het zelf maken van zout water om je beach hair look af te maken (1 kopje water met 5 theelepels zout), maar dit is niet zo goed voor je haar. Ik gebruik dan ook liever Ocean Spritz van Wella – een spray voor droog haar die je warrige beach look helemaal af maakt.

8 Sprayen op droog haar dicht bij de aanzet, daarna modelleren met de vingers en natuurlijk laten drogen.
Voor een extra ruige textuur kun je het haar nogmaals föhnen na het modelleren.

Heb je van nature niet zo heel veel krullen en wil je wel deze sexy beach hair look?

– Volg dan stap 1 tot en met 6 en maak de rest af met een krultang (liefst een grote).
– Spuit wat stylingspray door je droge lokken en wikkel ongeveer tien verschillende plukken haar losjes om de krultang. Voor een zo nonchalant en natuurlijk mogelijk effect, wissel je de krulrichtingen af.
– Na het krullen kneed je met je vingers voorzichtig de krullen los.
– Ga naar stap 7, 8 en 9 en maak je beach hair look helemaal af!

 

Tags: , , , , , , , , ,