BEAUTEA - Thee waar je mooier van wordt!

BEAUTEA - Thee waar je mooier van wordt!

Een kop thee neem je als je even lekker wilt ontspannen, maar vanaf nu kun je met thee ook mooier worden. Met BEAUTEA is Nederland namelijk een nieuwe huidverzorgings- en theemerk rijker! Thee om te drinken en te smeren om je mooi en goed te voelen. Laat de wereld maar even op je wachten en geniet van een moment voor jezelf!

Beautea is opgericht door Amber en Chantal, twee zussen die hun carrière in de zakelijke dienstverlening vaarwel hebben gezegd om te doen wat ze het liefste wilden doen: tastbare producten ontwikkelen die de gebruikers een goed gevoel geven. Een soort rustmoment in een hectische urban lifestyle. Hiervoor hebben ze een lijn van verzorgings- en theeproducten op basis van witte thee ontwikkeld. Witte thee is een natuurlijk antioxidant met een krachtige werking dat helpt om je immuunsysteem te versterken, je spijsvertering te bevorderen en je huid te beschermen.

Je kunt binnen de producten van Beautea kiezen voor zes ‘moods’, die elk voor een specifiek moment voor jezelf staan. Om de ervaring van verzorging, rust en het drinken van thee nog intenser te maken, heeft Beautea speciaal hiervoor muziek samengesteld. Deze muziek complementeert de behandelingen bij de beautycenters en schoonheidsspecialisten, maar is ook gewoon voor thuis of onderweg via Spotify te beluisteren.

Beautea producten

Beautea producten

Neem maar eens een kijkje op www.beautea.com voor meer informatie.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Make-up Inspiratie Herfst Winter 2012 - AVEDA Passion Flower
Beauty Tip van Sanex: koud douchen maakt slanker!
Slimme Make-up tips: onze favoriete beauty helpers
Beauty Tip: Work that body met VSX Sport
Beauty Trend: Hippie Chic revival met Patchouli geuren
Beauty Tip: Inner Health Method van Mabel van den Dungen

Tags: , , , ,