Beauty Icoon in design jasje: Mythic Oil Couture Edition by Dilek Hanif

Beauty Icoon in design jasje: Mythic Oil Couture Edition by Dilek Hanif

Hoe snel kan het gaan. Vorig jaar introduceerde L’Oreal Professionnel haar Mythic Oil en nu is het al een waar beauty icoon. Maar wie deze fijne wonderolie voor het haar ooit heeft gebruikt, weet dat ie nooit meer zonder wil. Geen enkel ander product laat je haar namelijk zo heerlijk zacht aanvoelen, ruikt zo lekker en geeft die instant gezonde glans, zonde het te verzwaren.

Mythic Oil is geïnspireerd door schoonheidsrituelen uit het verre Oosten, iets wat heel goed samengaat met de creaties van mode ontwerpster Dilek Hanif. L’Oreal Professionnel heeft haar dan ook gevraagd om een design te ontwerpen om de Mythic Oil zelfs nog begeerlijker te maken en om het succes te vieren dat de haarolie al een jaar lang een ware bestseller is.
Dilek onderscheidt zich door een unieke mix van de elegantie van de Ottomaanse cultuur en de glamour van de hedendaagse stijl. Afkomstig uit Turkije wordt Dilek gezien als een designer die een waardevolle creatieve verbinding tussen het Oosten en Westen is. In Dileks wereld zijn vrouwen prinsessen en het haar een kostbaar juweel. Hierbij aansluitend ontwierp zij niet alleen de Mythic Oil Couture Edition, maar ook een couture armband die nu verkrijgbaar is bij aankoop van een Mythic Oil Couture Edition.

‘De inspiratie voor de Mythic Oil Couture Edition heb ik uit mijn Spring Summer collectie van de Paris Fashion Week 2012 gehaald. Ik heb het design op de kleuren en patronen gebaseerd die ik toen heb gebruikt. Hiervoor heb ik met veel zwart- en goudtinten in combinatie met transparante stoffen gewerkt om een moderne elegantie en vrouwelijkheid te benadrukken’. Aldus Dilek Hanif.

Mythic Oil Couture Edition is exclusief te koop bij de L’Oreal Professionnel haarsalons. Kijk voor meer informatie op lorealprofessionnel.nl.

Lees ook onze andere artikelen over haartips en haartrends 2013:

Haartips voor een nieuwe Lente Look door Wella stylist Sacha Breuer
Haar Inspiratie van de Catwalk: John Frieda @ Londen Fashion Week
Haar inspiratie – Nieuwe Looks van Schwartzkopf
Andrélon Haar & Hoofdhuid-lijn voor een verzorgde hoofdhuid én mooi haar
Get the Catwalk Look: Grafische staart @ Studio JUX
Backstage Amsterdam Fashion Week met L’Oreal Professionnel – Report 3
Backstage Amsterdam Fashion Week met L’Oreal Professionnel – Report 2
Backstage Amsterdam Fashion Week met L’Oreal Professionnel – Report 1
Feestje? Eerst naar de Salon B Blow Dry Bar
Haartrends Winter 2012: Fabulous Fifties glamourlook

Tags: , , , , , ,