Yves Rocher Culture Bio

Yves Rocher Culture Bio

Yves Rocher Culture Bio is een lijn met beauty musthaves als je houdt van biologische verzorgingsproducten die niet alleen goed voor jou, maar ook goed voor de planeet zijn. Met de aankoop van elk product uit de Culture Bio lijn, plant Yves Rocher namelijk ergens ter wereld een boom!

Het belangrijkste ingrediënt uit de Culture Bio lijn is biologische Aloë Vera uit Mexico. Helaas wordt er nogal eens ten onrechte het plakkaat bio op een beauty product geplakt, maar daar hoef je je bij Yves Rocher geen zorgen over te maken. Hun Aloë Vera wordt namelijk in samenwerking met Mexicaanse telers, volgens de Mexicaanse tradities en volgens de criteria van de biologische landbouw geteeld.

De producten uit de Culture Bio lijn zijn gemaakt uit 98% natuurlijke bestanddelen, bevatten 0% parabenen, kleurstoffen en minerale olie en staan garant voor 100% verwennerij!

In de Culture Bio lijn vind je hydraterende gezichts- en lichaamsverzorging, bad en doucheproducten en deodorants. De beauty producten zijn te koop in de Yves Rocher winkels en online via Yves-rocher.nl.

Lees ook:
Make-up Musthaves: Bourjois Mini Nagellakjes
Beauty Tip: Inner Health Method van Mabel van den Dungen
Lush Emotional Brillance Make-up
Make up Look Herfst 2012 - PUPA China Doll
BUBBLES & BUTTERS Feelgood Beautyproducten zonder calorieen
Make-up Tips van Clinique's Jenna Menard
Rituals lanceert nieuwe Urban Chic Make-up Collectie

Tags: , , ,