Chilly iBox

Chilly iBox

Chilly, je hebt er vast al eens van gehoord. En ben je net als wij ook zo nieuwsgierig geworden naar de Chilly producten voor je intieme zone? Dan hebben we een leuke tip voor je:
Ga naar de Chilly iBox, deel je intiemste geheimen met je vriendinnen en ontvang een gratis sample. Bovendien maak je dan ook nog eens kans op een lingeriesetje. Zo wordt Chilly zelf gratis testen wel heel erg leuk!

Als je shampoo gebruikt voor je haar en deodorant op doet om okselfris te blijven, waarom zou je dan geen extra zorg besteden aan je meest intieme zone? Een optimaal schoon en fris gevoel, de hele dag door, dan voel je je pas echt zeker! De Chilly gel is bedoeld voor uitwendig gebruik en kun je heel eenvoudig als wasemulsie gebruiken tijdens het douchen. Druk dagje voor de boeg? Dan zijn er Chilly intiemtissues, handige verfrissingsdoekjes voor in je tas, voor extra zekerheid onderweg.

De Chilly wasemulsie en de intiemtissues zijn te verkrijgen in drie varianten. Naast de gewone Chilly gel voor langdurige frisheid is er ook Chilly delicate, met een verzachtende werking voor vrouwen met een gevoelige huid en slijmvliezen. En heb je tijdens het zwemmen of een dagje strand behoefte aan extra bescherming? Dan is er Chilly protect met een antibacteriële werking.

Wij hebben de Chilly gel getest en waren aangenaam verrast. De wasemulsie ruikt lekker schoon naar munt, zonder overheersend te zijn en na het wassen heb je een tintelfris gevoel dat echt lang aanhoudt. Als je dan weet dat door de PH waarde 5 (dezelfde PH waarde als je vagina) en de hypoallergene en zeepvrije formule je de gel elke dag veilig kunt gebruiken, dan zijn wij verkocht!

Chilli Gel

Chilli Gel

Wil je Chilly zelf gratis proberen en kans maken op een lingeriesetje? Meld je dan snel aan op de Chilly Facebook pagina !

Heb je geen Facebook account? Vraag dan hier een gratis sample aan.

Tags: , , , , ,