waxen

Voor- en nadelen van waxen

Hoe zit het eigenlijk met down under bij jou? Laat jij de bush welig tieren of heb je een keurig getrimd grasmatje? De meeste vrouwen hebben waarschijnlijk de landingsbaan, het kleine streepje in het midden. En waarschijnlijk doe je het gewoon zelf met mesjes of een ladyshave, maar heb je er wel eens aan gedacht om het professioneel te laten waxen?

Veel vrouwen die zich laten harsen kiezen voor de Brazilian wax. Dan wordt alles, op een klein streepje na, netjes weggehaald. Ook de Hollywood wordt steeds populairder. Hierbij blijft er helemaal geen haar achter. Als je je laat harsen, blijven de haartjes het langst weg in vergelijking met andere scheermethoden. Het is echter wel heel eventjes pijnlijk. We zetten de voor- en nadelen op een rijtje.

waxen

Voor- en nadelen van waxen

Voordelen:

  • Je hoeft het niet elke dag bij te houden. De haartjes worden er met wortel en al uitgetrokken, dus blijven ze langer weg.
  • Je hebt geen pukkeltjes en irritaties van het scheren.
  • Je kunt het nu ook zelf thuis doen. Eén tip: Doe het niet een dag voor je van plan bent om naar het zwembad of de sauna te gaan.
  • Het is stukken hygiënischer.

Nadelen:

  • Het is uiteraard duurder dan zelf thuis even scheren.
  • Waarschijnlijk ook een stuk pijnlijker.
  • Als je het niet zelf aandurft, dan zal je er toch echt een specialist bij moeten halen. En dat zou wel eens ongemakkelijk kunnen voelen, vooral zo’n eerste keer.
waxen

Voor- en nadelen van waxen

Zie ook:
NARS BRENGT EEN ODE AAN ANDY WARHOL
LANCOME SPRING 2012 MAKE-UP COLLECTIE: ROSERAIE DES DÉLICES
NIEUW PARFUM: HOUSE OF SILLAGE TIARA
CHANEL LAS VEGAS COLLECTIE OOK IN EUROPA VERKRIJGBAAR
TREND: FELGEKLEURDE LIPPEN MAAR TEGEN EEN HOGERE PRIJS

Tags: , , , ,