haar los

Haar is meestal het eerste dat je ziet. Of je nou lang, kort, krullend of steil haar hebt: we hebben allemaal wel een favoriete manier waarop we ons haar dragen. In dat kapsel voelen we ons het meest comfortabel. Maar heb je er wel eens bij stil gestaan dat dit kapsel iets over jezelf kan zeggen of iets kan uitstralen? Lees hier wat jouw favo hairdo over jou zegt!

“Wie een vrouw écht wilt kennen, moet naar haar kapsel kijken”, zei Hubert de Givenchy in 1985 in Vogue.

Het gaat hier niet om het kapsel dat je kiest wanneer je naar een feestje gaat, maar om het kapsel waar jij je het fijnst bij voelt. Als het goed is, weet jij deze hairdo ook binnen een paar minuten te nailen. Daarbij zie je er áltijd goed uit met dit kapsel en is het inmiddels jouw signature geworden. Heb je een kapsel in je hoofd? Lees dan snel verder, want misschien zegt dit kapsel wel iets grappigs over jouw persoonlijkheid!

#1 Los haar

Jij houdt van basic! Niet alleen in kapsels, maar ook in je kledingstijl: je hebt een minimalistische stijl en weet daarin altijd goed voor de dag te komen! Soms vind je het wel lastig om eens wat anders met je haar te proberen, omdat los zo lekker makkelijk is. Verder houd jij van routine en plan je maandag het liefst in wat je de rest van de week gaat doen.

#2 Opgestoken 

Als je je haar opsteekt, bijvoorbeeld in een knot, kan dat zeggen dat je zelfverzekerd bent en precies weet wat je wilt. Je komt afspraken na en hebt soms een sterke neiging om je leven goed onder controle te houden. Zet je het haar in je nek vast, dan kan het erop wijzen dat je je persoonlijke leven liever voor jezelf houdt.

knot haar

#3 Een middenscheiding

Een middenscheiding wijst op evenwichtigheid en slimheid. Overigens kan het ook een zekere starheid overbrengen. Vaak ben jij een perfectionist en houd je van mooi, stijl haar.

middenscheiding haar

#4 Hoge staart

Je komt als een gezellig, speels en jeugdig persoon over. Je bent openminded en een echte charmeur, want de jongens heb je vaak achter je aan lopen. Draag je overigens een lage staart, dan duidt dat meer op jou chille manier van doen. Je bent een beetje het ‘one of the guys-type’ dat graag een biertje drinkt met de jongens.

high pony tail hair

#5 Ingevlochten haar

Je bent een lieverd en bijna te goed voor deze wereld. Meestal houd jij wel van girly stuff en spendeer je maar al te graag een dag met je vriendinnen aan meidendingen. Draag jij vaak een visgraatvlecht? Dan kan dat betekenen dat je een avonturier bent en maar al te graag nieuwe dingen probeert. Mensen zien jou als een echt stijlicoon en daar herken jij jezelf wel in. Verder draag je kleding die je mooi vindt en zijn gebaseerd op de laatste trends, ben je erg reislustig en houd je wel van een spannende date zo nu en dan.

krullen tips 3

Uiteraard zijn dit allemaal richtlijnen en zegt je haar natuurlijk nooit helemaal hoe jij echt in elkaar zit! Maar het is natuurlijk wel grappig om te lezen. ;)

Tags: , , , , ,