Dsquared2 Love Potion for Women

Dsquared2 Love Potion for Women

Dsquared2 Potion for Women is een nieuw en verleidelijk parfum dat het verhaal vertelt van een man die verleid wordt door een vrouw met haar betoverende parfum. Een eeuwenoud verhaal, geïnspireerd door de apotheken van vroeger. We kunnen je dit gevaarlijke en verleidelijke parfum hier natuurlijk niet laten ruiken, maar Dean en Dan Caten van Dsquared2 delen hun geheime recept voor deze toverdrank graag met je:

Ingrediënten:

2 schilletjes bergamot
3 versgeplukte wilde zwarte bessen
1 snufje viooltjes

7 bedauwde rozenblaadjes
3 jasmijnbloemen
2 bloemenknopjes van lelietjes-van-dalen
1 druppel rabarber

3 ½ kopje witte en zwarte musk
2 scheutjes zwarte amber
1 blaadje patchoeli
1 ½ schil van gouden vanille

Geurfamilie: Bloemig, Oriëntaals, Chypre – Parfumeur: Christine Nagel

De bereiding

Pluk ’s avonds laat 3 zwarte bessen, 2 stuks bergamot en vermeng ze in een flacon in een genereuze hoeveelheid gouden vloeistof. Zodra de sprankeling van het elixer meer gaat stralen, voeg dan 1 snufje viooltjes toe en wacht een of twee uur om de krachten der verleiding te laten rijpen.

Wanneer de spanning voelbaar is, pluk 7 rozenblaadjes voor passie, 3 jasmijnbloemen voor verleiding en 2 bloemenknoppen van lelietjes-van-dalen voor geluk. Dompel alle bloemen onder de gloeiende vloeistof. Voeg 1 druppel rabarber toe. Kus de flacon 3 keer, zeg de naam van je geliefde op als een toverformule en laat het opwarmen totdat het de zintuigen aanwakkert.

Om de Liefdesgod op te roepen, voeg 2 scheutjes zwarte amber toe die eerst verwarmd is. Voeg 3 ½ kopje witte en zwarte musk toe om alle feromonen wakker te schudden en 1 blaadje patchoeli om verlangen aan te trekken. 1 ½ schil van gouden vanille toevoegen verzekert het sensuele effect van dit liefdeselixer.

Mix, roer goed door en laat het rusten totdat de alchemie perfect is. Een paar druppels van dit elixer… en de wonderen van de betovering zullen ogenblikkelijk merkbaar zijn.

Mocht je dit toch teveel gedoe zijn, Dsquared2 Potion for Women is vanaf september bij de parfumerie te koop.

Tags: , , ,