bikini ready 1

Langzaam stijgen de temperaturen en worden de truien ingeruild voor bikini’s. Het liefst wil je natuurlijk topfit zijn, zodat je allemaal leuke dingen kunt doen in de zomer. Daarbij wil je deze zomer zo goed mogelijk voor de dag komen en een mooie beach body meenemen naar het strand. Gelukkig heb je nog even om in vorm te komen en met deze tips gaat dat gegarandeerd lukken!

Geen zorgen: de tijd dat heel slank het schoonheidsideaal was, ligt gelukkig ver achter ons. Fit en gevormd is de nieuwe standaard. Je hoeft dus zeker niet keihard te sporten en minder te eten om er mooi uit te zien in je bikini. Gelukkig zijn er heel wat last-minute hacks om die perfecte bikini body te krijgen!

#1 Vermijd zout

Als je een opgeblazen gevoel hebt, weet dan dat zou je grootste vijand is. Probeer zo min mogelijk bewerkte voedingsmiddelen te eten en kies voor vers voedsel. Zo verdwijnt het opgeblazen gevoel en zal je je een stuk beter voelen in je bikini.

#2 … en alcohol

We haten het om het slechte nieuws te melden, maar alcohol = opgeblazen gevoel.

#3 Water, water en nog eens water

Het is de goedkoopste manier om je bikini ready te maken. Daarbij laat het je huid stralen, zuivert het je lichaam en raak je niet uitgedroogd in de hete zon. Houd je niet zo van water? Drink dan groene thee, want daarmee verbrand je extra calorieën.

#4 Eet jezelf mooi

Je zult versteld staan van de werking van sommig voedsel. Met ‘beauty food’ eet je jezelf letterlijk mooi. Allereerst kun je alfafa en radijsjes proberen voor een mooie huid en wortels voor een zomers tintje. In die laatste zit een stofje waardoor je sneller bruin wordt en je kleurtje langer blijft zitten.

Een product waar je je gewicht mee op peil houdt zijn noten. Ze houden de honger een beetje tegen en zijn ook nog eens hartstikke gezond!

Vergeet ook niet om genoeg ijzer te eten, want dat zorgt voor mooi, glanzend haar en mooie nagels. Een biefstukje is niet alleen heel lekker, maar ook een ijzerbom.

#5 Wees zeker van jezelf!

Waarschijnlijk heb je het al zó vaak gehoord, maar we zeggen het gewoon nog een keer: wees zelfverzekerd! Dan zie je er het beste uit in de je bikini.

 

Tags: , , , , ,