GET GLAM LIKE ELEONORA, BERNADETTE EN IRENE

GET GLAM LIKE ELEONORA, BERNADETTE EN IRENE

De drie Coca-Cola Light meiden Eleonora, Bernadette en Irene zijn door het dolle heen en geven hun Get Glam Beautytips prijs. De ‘Get Glam’-campagne van Coca-Cola Light in samenwerking met het vooraanstaande cosmeticamerk Benefit Cosmetics, heeft ervoor gezorgd dat ze stijlvol aan 2012 begonnen zijn!

De ‘Get Glam’-collectie is geïnspireerd op de opvallendste stijlen van het voorjaar van 2012 en koppelt mode en beauty door onderscheidende prints te combineren met opvallend gekleurde lippen. De ‘limited edition’-blikjes brengen drie verschillende seizoenlooks onder de aandacht en weerspiegelen de persoonlijkheden van de drie Coca-Cola light meiden. Benieuwd? Drie ‘Get Glam’-beautytips van drie meiden:

Opvallende lippen van fashionista Eleonora – Get Glam Beautytips
Eleonora is de fashionista van de vriendinnengroep en combineert op geheel eigen wijze stijl met een vleugje ouderwetse glamour. Het ‘limited edition blikje’ dat het karakter van Eleonora weerspiegelt valt op door de felgekleurde rode lippen. Eleonora weet dan ook als geen ander hoe je het beste opvallende lippen kunt creëren. Haar beautytip: gebruik een penseeltje om Benetint op de lippen aan te brengen en dek af met Flirt Alert-lippenstift voor spetterende rode lippen.

Natuurlijke oogopslag van de romantische Bernadette

Natuurlijke oogopslag van de romantische Bernadette - Get Glam Beautytips
Bernadette is de romantische van het stel: gevoelig en betrouwbaar. Zij weet als geen ander hoe je met een natuurlijke oogopslag de aandacht van mannen kunt trekken en vasthouden. Haar beautytip voor perfecte flirtogen: creëer zachte weelderige ogen door Leggy Velvet oogschaduw en Bad Gal waterproof eyeliner op de bovenste wimperlijn aan te brengen. Voor nog meer glamour breng je twee laagjes They’re Real mascara aan en gebruik je een concealer onder je ogen. Benieuwd naar het resultaat?

[/caption]De perfecte foundation van rockchick Irene - Get Glam Beautytips
Irene is een rockchick en feestbeest. Wanneer zij op stap gaat zorgt ze er altijd voor dat ze een goede foundation heeft die de hele nacht blijft zitten. Haar tip voor een smetteloze basis en perfect wangen: begin met POREfessional en gebruik dan een foundationkwast om jouw teint Hello Flawless aan te brengen. Breng Boi-ing met een concealerkwast aan op onregelmatigheden. Gebruik de Power Brush om vier kleuren Sugarbomb in het doosje te mengen en vervolgens aan te brengen op je wangen. Breng hierna een beetje High Beam aan onder de brug van je neus en op wangen en wenkbrauwen voor een huid die je gezicht doet stralen. Wil je weten hoe jij dit voor elkaar krijgt?

De perfecte foundation van rockchick Irene

Get Glam met Coca-Cola Light! Ga op een virtuele shoppingtour met Coca-Cola Light en maak elk uur kans op een make-up kit van Benefit. Daarnaast maak je kans op de Hoofdprijs: een VIP Fashion Day voor jou en 2 vriendinnen inclusief personal stylist en fashioncheque ter waarde van 1000 euro per persoon! In de online Get Glam game stap je in de huid van Eleanor, Bernadette of Irene: de glamorous Coca-Cola Light girls. Help jij deze ladies voldoende items te verzamelen zonder gestopt te worden door één van de opdringerige verkopers? Mooi, dan maak jij als volleerd shopper elk uur kans op één van de glamorous prijzen. Fashion, glamour, make-up en style: Get Glam met Coca-Cola Light! 

Get Glam met Coca Cola

WIN een exclusieve VIP Fashion dag

Tags: , , ,