Bourjois FAN-TASTIC Volume Mascara

Bourjois FAN-TASTIC Volume Mascara

Elke vrouw die make-up gebruikt weet dat de complete look valt of staat met de juiste mascara. En als er één product op dit moment opnieuw wordt uitgevonden, dan is het mascara wel. Net zoals alle grote make-up merken komt ook Bourjois met een nieuw product: de Fan-tastic volume mascara. Wij hebben ‘m voor je getest en hij is ook echt fantastic!

Als er weer eens een nieuwe mascara op de markt komt – en je weet er zijn er veel, heel veel! – wordt er altijd van alles beloofd. Dus toen Bourjois riep dat de Fan-tastic Volume mascara héél, héél erg anders is, wilden wij dat eerst zelf wel eens zien. Maar, anders is ie! Niet alleen de dieppaarse designverpakking springt in het oog, als je ‘m opendraait valt ook meteen op dat er een heel ander borsteltje aan zit. Deze mascara is namelijk uitgerust met een waaiervormig borsteltje (vandaar ook fan in fan-tastic, het Engelse woord voor waaier) in plaats van een rond borsteltje. Hierdoor bereik je veel makkelijker alle wimpers, zelfs de kleinste in je ooghoeken. Waar ronde borsteltjes nog wel eens zorgen voor aan elkaar geplakte wimpers, is dit waaiervormige borsteltje zo ontworpen om ze juist te spreiden en daarmee elke afzonderlijke wimper te kleuren, te verlengen en van volume te voorzien. In één streek heb je eigenlijk alle wimpers al te pakken, waardoor je in no-time een prachtig open blik hebt.  Prettig is ook dat je meerdere laagjes kunt aanbrengen om je blik nog intenser te maken, zonder dat de mascara gaat klonteren of wimpers aan elkaar gaan plakken. Zo kun je voor een tikkeltje mysterieuze oogopslag na het aanbrengen van een eerste laagje, gerust wat extra aanzetten op de wimpers van je buitenste ooghoeken. Een ander groot voordeel van deze fan-tastic mascara is, dat je vooral je wimpers kleurt en niet, zoals vaak met gewone borsteltjes, ook de randjes van je oogleden meeneemt.

Wat ons betreft is Bourjois er inderdaad in geslaagd om een écht andere mascara te ontwikkelen, eentje waar wij – en waarschijnlijk heel veel vrouwen met ons – blij van worden!

De Bourjois Fan-Tastic Volume Mascara is te koop voor 12,99. Kijk voor meer informatie op www.bourjois.nl.

Misschien vind je dit ook leuk:

Bobbi Brown Lente Make-up 2013: It Pinks & Hot Reds
Guerlain Make-up Spring 2013: Mascara in de hoofdrol
Wenkbrauwen in de spotlight in de Make-up Trends 2013
Benetint lip & cheeck stain: Make-up Musthave met een bijzonder verhaal

Tags: , , , , ,