Lipgloss Trend - Glam Shine Fresh

Lipgloss Trend - Glam Shine Fresh

Een fresh look tijdens een hot summer day? Met de 4 nieuwe Glam Shine Fresh zomertinten van L’Oreal Paris maak je jouw ultieme summerlook helemaal af! De nieuwe gloss is er in vier heerlijke sorbetkleuren die je lippen een sensuele wetlook hoogglans geven. De perfecte finishing touch voor een gebruind zomers tintje.

Wat de Glam Shine Fresh nog specialer maakt is de toevoeging van vitamines en antioxidanten voor bescherming en hydratatie. Zo blijven je lippen ook tijdens een warme dag in de zomerzon zacht, soepel en ultra-kissable. De lipgloss is verrijkt met pareldeeltjes voor een longlasting glans en een frisse glow.

Glam Shine Fresh is te verkrijgen in de kleuren Pomegranate (roze), Mandarin (oranje), Lemon Tonic (zacht geel) en onze favoriet: Curaçao (zacht blauw). Deze laatste geeft door de toevoeging van een subtiel blauwig tintje je lippen niet alleen een onweerstaanbare summerlook, de kleur zorgt er ook nog eens voor dat je tanden frisser en witter lijken en dat is mooi meegenomen natuurlijk!

Kijk voor de creatie van de complete zomerlook en tips & tricks van make-up expert Lydia le Loux op Loreal-paris.nl.

Tags: , , , , , ,