Nu écht dagelijks mijn gezicht reinigen!

Nu écht dagelijks mijn gezicht reinigen!

Het is alweer bijna twee weken 2012 en ongetwijfeld heb je goede voornemens voor dit jaar. Stoppen met roken, een paar kilo afvallen, meer bewegen, gezonder eten… Alleen schieten de meeste voornemens er al na een paar weken bij in. Zo is er ook een voornemen die heel veel vrouwen hebben en die er vaak al na een paar dagen bij inschiet: altijd je gezicht reinigen voordat je naar bed gaat. Dagelijks reinigen is echt een must voor een gezonde huid en een frisse uitstraling. Je huid kan ‘s nachts goed ‘ademen’ en herstellen van dagelijkse verontreinigingen. Maar meestal hebben we er na een vermoeiende, lange dag geen zin meer in. Het hoeft echter helemaal niet zoveel tijd te kosten. Met slimme kant-en-klaar producten kun je je huid reinigen binnen enkele minuten. Gebruik voor je gezicht reinigingsdoekjes. Met één doekje kan je in een paar bewegingen je hele gezicht van make-up en andere verontreinigingen ontdoen. Reinigingsdoekjes zijn er voor verschillende huidtypen, ook voor de gevoelige huid.

Nivea reinigingsdoekjes

Nivea Verfrissende Reinigingsdoekjes € 3,99 en Sensitive Reinigingsdoekjes € 5,00

Voor je ogen doe je hetzelfde met oogreinigingspads. Wel rustig wrijven, van binnen naar buiten, want de huid rondom je ogen is zeer dun en gevoelig.

Demak’up oogmake-up reinigingspads

Demak’up oogmake-up reinigingspads € 4,49

Als laatste doe je nog wat alcoholvrije tonic op een wattenschijfje waarmee je de laatste restjes vuil weghaalt. Nu alleen nog je nachtcrème op je huid en je bent klaar!

L’Oréal Paris Triple Active Tonic € 4,99 Olaz Verfrissende Tonic € 5,99

Tip: staak je deze dagelijkse routine met zulke makkelijke producten alsnog na een week? Leg de reinigingsdoekjes, oogreinigingspads en je nachtcrème op je nachtkastje. Dan word je er alsnog aan herinnerd wanneer je je bedlampje uitdoet en is de kans groter (geloof me, dit is wat ik zelf doe) dat je toch nog maar even snel je huid reinigt en je nachtcrème gebruikt!

Tags: , , , , , ,