Gratis Make-over en Metamorfose Winactie tijdens De Make-up Days

Gratis Make-over en Metamorfose Winactie tijdens De Make-up Days

Make-up addicts opgelet: De Make-up Days zijn weer begonnen en dat betekent onder andere dat je een gratis make-over in één van de 10 Yves Rocher winkels in Nederland kunt reserveren! Maar er is meer, je kunt namelijk ook nog een complete metamorfose met een personal shopper t.w.v. 500 euro winnen!

De Make-up Days is hét cosmetica event van dit najaar. Van 13 september tot 3 oktober kun je in de 10 winkels van Yves Rocher in Nederland terecht voor de laatste trends op het gebied van cosmetica. Er zijn 40 professionele make-up artists aanwezig die vakkundig advies en handige make-up tips geven. Zij laten je 7 professionele make-up looks zien volgens de laatste trends van deze herfst. Deze zijn gecreëerd in samenwerking met Max Herlant, make-up artist van Yves Rocher. Per make-up look is er een speciale productset verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs. Je kunt bovendien op afspraak een gratis make-up advies krijgen.

Maar voor wie meer wil dan alleen gratis make-up advies, is er ook nog een leuke winactie. Tijdens de Make-up Days kun je meedoen aan een Facebook game voor de verkiezing van “Miss Make-up Days” met als hoofdprijs een geheel verzorgde metamorfose met een personal shopper t.w.v. € 500, verzorgd door Akke Marije van der Werf van X styling Image. Daarnaast zijn er nog vele andere prijzen te winnen: make-up, make-up accessoires en 4 ‘Make-up Days’ beschermhoesjes voor de iPhone.

Wil je meer weten over De Make-up Days en de winactie? Kijk dan op Yvesrocher.nl.

 

Meer Make-up en Beauty Nieuws lezen? Ga dan ook naar:

Make-up Collectie Herfst 2012 – Pure verleiding bij Guerlain
Make-up Trends Herfst Winter 2012 2013 – Metallic Glam bij Babor
Haartrends Herfst Winter 2012 2013 – Retro Nouveau
Beauty Nieuws: Katie Holmes eerste gezicht van Bobbi Brown Cosmetics
Make-up Trends Najaar 2012: Estee Lauder Violet Underground
Make-up Look Herfst Winter 2012 2013 - Collistar Milano
Beauty Trend: Hippie Chic revival met Patchouli geuren
Make-up Trends Najaar 2012: GOSH Herfst Look
Haartrends Najaar 2012 - Lang dromerig haar a la Gucci
Haartrends Najaar 2012 - Gevlochten knotjes op de Catwalk
Zoektocht naar Hollands Best Make-up Artist is begonnen!

Tags: , , , , , , , , ,