L'Oreal Youth Code Liminizer

De zeven principes

L’Oreal Paris Youth Code Liminizer
L’Oreal Paris Youth Code Luminizer heeft een nieuw revolutionair serum en dagcrème die je huid laat stralen. En een stralende huid is een jonger ogende huid. Wie wil dat nu niet?!

Iedere vrouw krijgt er vroeg of laat mee te maken: oneffenheden in de vorm van roodheid en pigmentvlekjes, waardoor je teint er simpelweg niet meer zo helder en stralend uitziet als vroeger. Donkere oneffenheden maken je huid doffer, minder egaal en laten je huid er zelfs ouder zien dan dat ze is. Speciaal hiervoor ontwikkelde L’Oreal Paris Youth Code Luminizer een serum en dagcrème met vloeibare lichtdeeltjes die je huid letterlijk laten stralen.

Youth Code Luminizer Before - After

Youth Code Luminizer Before - After

Youth Code Luminizer werkt volgens zeven principes: 
De 7 principesAllereerst worden de  kleine donkere pigmentvlekjes die de huid oploopt door zonschade bestreden, daarbij wordt een overmatige pigmentproductie en vervolgens de verspreiding ervan aangepakt. De pigment vermindering wordt bevorderd, de oxidatie verminderd en de huid gehydrateerd. Tot slot doet een zeldzaam en kostbaar ingrediënt ‘the magic trick’:  Andersen Liquid. Dit concentraat wordt ook wel ‘vloeibaar licht’ genoemd en voorziet de huid a la minute van een magische, heldere gloed die van binnenuit lijkt te komen. Kortom: geen donkere vlekken, verkleuringen en imperfecties meer, maar wel een stralende en waanzinnig mooie huid!

Nu kunnen wij je nog vertellen dat het unieke serum dagelijks gebruikt kan worden, een super-de-luxe textuur heeft, je huid verfrist en onmiddellijk doet stralen, maar de testresultaten liegen er ook niet om. Al na één week zien 67% van de vrouwen die het getest hebben een gelijkmatiger teint en na 8 weken is maar liefst 90% er van overtuigd dat haar huid straalt. De moeite waard om het zelf te proberen toch?

Youth Code Liminizer

Youth Code Liminizer

Vraag nu een gratis sample van het Serum aan via de Facebook pagina van L’Oréal Paris en overtuig je zelf!

Tags: , , , , , ,