Beach Hair met de Easy Waves van Babyliss

Beach Hair met de Easy Waves van Babyliss

Beach hair is de haartrend van deze zomer. Zachte, natuurlijk ogende golven en slagen in het haar zijn super trendy en geven een echte beach touch aan je look. De ‘net terug van het strand’ hairdo ziet er geweldig uit bij een ​​casual look, maar is ook heel geschikt voor een spetterend avondje uit.

Deze haartrend creëer je heel eenvoudig met de Easy Waves, de nieuwe stylingtool van Babyliss. In een handomdraai creëer je een echte beach hair look met natuurlijke golven en slagen in je haar. Pak je zomerjurk, strandtas en sleehakken maar alvast uit de kast, want in no time ben jij klaar voor het strand!

Zeker in de zomer heb je geen zin om urenlang met je haar bezig te zijn en daarom is de Easy Waves van Babyliss zo fijn. Dankzij de dubbele cilinders van de Easy Waves, kun je ultra snel krullen mooie golven of slagen in je haar creëren. Door de keramische – titanium coating wordt je haar optimaal beschermd en creëer je binnen enkele minuten de meest trendy hairstyles die de hele dag perfect in model blijven.

In vier stappen naar Beach hair:

1. Verdeel het haar in vieren. Kies een haarlok en plaats die tussen de platen. Plaats de Easy Waves dicht bij de haarwortel voor het creëren van volume. Sluit de krultang om de lok en houd deze enkele seconden vast voor een natuurlijke beachy waves.

2. Laat de pluk los en herhaal deze handeling over de gehele lok, door de krultang steeds te sluiten op de onderste vorige slag. Zo krijg je een gelijkmatiger resultaat en worden foute slagen voorkomen.

3. Gebruik de krultang zo dat de dubbele cilinders naar buiten gericht staan. Het is dan gemakkelijk om te zien op welke plek de tang precies op de lok geklemd moet worden.

4. Kneed de golven met je vingers en fixeer met hairspray, maar borstel het haar niet!

De Babyliss Easy Waves C260E is verkrijgbaar voor €59,99. Meer weten? Kijk dan op www.babyliss.nl.

Lees ook:
Haartrends 2012 - Dip dye, Ombre en Chalking
Zomerkapsels en Haartrends van Sally Brooks: Simple Summer Ponytail
Zomerkapsels en Haartrends van Sally Brooks - Vanilla Ice Cream Bob
Zomerkapsels en Haartrends van Sally Brooks - 5-Minute Summer Braid

Tags: , , , ,