Haartrends 2012 - Schwarzkopf Looks 2012

Haartrends 2012 - Schwarzkopf Looks 2012

Om de haartrends 2012 te bepalen stuurde Schwarzkopf een team professionals naar de internationale Fashion Weeks, om zich te laten inspireren door de modetrends die op de catwalk voorbij kwamen. Heb je zin om straks het najaar met een compleet nieuwe look te beginnen, of is je haar wel toe aan een opfrisbeurt na je zon en strandvakantie? Doe dan inspiratie op met de Schwarzkopf Haartrends 2012 die we hieronder voor je op een rijtje hebben gezet.

Haartrends 2012 - Newtral Goddess

Haartrends 2012 - Newtral Goddes

Look 1 – Newtral Goddes
Een androgyne look, geïnspireerd op Andej Pejic, het topmodel dat zowel vrouwenmode als mannenmode op de catwalk showde. Bij deze look staan vooral de korte edgy kapsels centraal, waarbij het soms lijkt alsof je zelf de schaar erin hebt gezet. Op de catwalk gezien bij Jil Sander, Calvin Klein, Chanel en Lanvin.

Haartrends 2012 - Saint Econic

Haartrends 2012 - Saint Econic

Look 2 – Saint Econic
Een look opgedragen aan alle moderne iconen, die stijl en glamour combineren met een ecologische visie op het leven. Een volumineuze en sophisticated look met een futuristisch tintje. De lichte blonde en matte zandtinten zorgen voor een sexy glamorous look. Gezien bij Prada en Bottega.

Haartrends 2012 - Overcultural Envoy

Haartrends 2012 - Overcultural Envoy

Look 3 – Overcultural Envoy
Het mixen van stijlen en invloeden van over de hele wereld speelt een steeds grotere rol. Mode verenigt materialen, kleuren en patronen met hun eigen culturele achtergrond tot een zelfverzerde hypercultuur waarin het mixen en matchen van stijlen centraal staat. In deze look mag het haar zijn eigen weg gaan; golvende haren, uitgezakte krullen en zachte sun kissed haartonen staan centraal. Gezien bij Jean paul Gaultier, Comme des Garcons.

Haartrends 2012 - Bedlam Almighty

Haartrends 2012 - Bedlam Almighty

Look 4 –Bedlam Almighty
Eenvoud en Balans staat in deze look centraal. De look vertegenwoordigt discipline qua fashion, terwijl het haar met een ‘undone’ look symbool staat voor het tegenovergestelde: vrije tijd. Gezien bij Miu Miu, D&G, Louis Vuitton en Mugler.

De Schwarzkopf haartrends 2012 zijn gefotografeerd door de internationale topfotograaf Peter Lindbergh. Bij het fotograferen van de looks werkte hij samen met internationale modellen als Iris Strubbegger, Elisa Sednaoui, Hana Jitrickova en Hye Jung Lee. Bekijk hieronder nog een behind the scenes filmpje van de shoot:

Lees ook:
Make-up Trends Najaar 2012 - Matte Lippen bij Burberry Beauty
Make-up Trends Herfst 2012 - Chanel Les Essentiels Video
Haartrend - Beach Hair in een handomdraai
Haartrends 2012 - Dip dye, Ombre en Chalking
Zomerkapsels en Haartrends van Sally Brooks: Simple Summer Ponytail
Zomerkapsels en Haartrends van Sally Brooks - Vanilla Ice Cream Bob
Zomerkapsels en Haartrends van Sally Brooks - 5-Minute Summer Braid

Tags: , , , , , ,