Haartrends Najaar 2012 - Lang dromerig haar a la Gucci

Haartrends Najaar 2012 - Lang dromerig haar a la Gucci

Een van de Haartrends Najaar 2012 is dromerig, golvend haar, een look die we bij Gucci op de catwalk hebben gezien en die door Luigi Murenu en Kerry Warn van John Frieda is gecreëerd. Het duo heeft zich laten inspireren door de schoonheid van de impressionistische schilderkunst van de 19e eeuw. Een tikkeltje duister en romantisch, een look die precies past bij de modetrends van dit najaar waarin fluweel, goud en kleuren zoals zwart, wijnrood en mosgroen een grote rol spelen.

THERE IS A DARK POETICISM TO THIS LOOK THAT HAS THE ETHEREAL QUALITY OF A ROSETTI PAINTING’ – LUIGI MURENU

Wil jij deze haartrend zelf proberen? Luigi Murenu legt hieronder stapsgewijs uit hoe je deze look a la Gucci zelf voor elkaar kunt krijgen:

Spray John Frieda® Full Repair™ Heat Activated Styling Spray over je haar, voordat je het gaat drogen. Gebruik John Frieda® Luxurious Volume Thickening Blow-Dry Lotion op de wortels om zo meer textuur te geven. Maak een middenscheiding en wikkel je haar om een krultang, vanaf de wortel tot aan de punt. De twee voorste lokken van je haar bind je vast achter op je hoofd. Gebruik hiervoor een mooie zwarte speld met strass steentjes. Om het geheel een zachte touch te geven ga je nog even met je vingers door je haar.

Benieuwd naar meer Haartrends Najaar 2012? Lees dan ook:

Haartrends Najaar 2012 - Gevlochten knotjes op de Catwalk
Haartrends 2012 – Looks en Inspiratie van Schwarzkopf
Haartrend - Beach Hair in een handomdraai
Haartrends 2012 - Dip dye, Ombre en Chalking
Zomerkapsels en Haartrends van Sally Brooks: Simple Summer Ponytail
Zomerkapsels en Haartrends van Sally Brooks - Vanilla Ice Cream Bob
Zomerkapsels en Haartrends van Sally Brooks - 5-Minute Summer Braid

Tags: , , , , ,