Het Beauty geheim van modellen en visagisten: Embryolisse!

Het Beauty geheim van modellen en visagisten: Embryolisse!

Een goed beauty geheim moet je delen vinden wij en daarom is het hoog tijd om dé crème van de modellen: Embryolisse, in de spotlights te zetten. Deze bescheiden crème is al zestig jaar een begrip in Frankrijk en is hard op weg om een regelrechte cultstatus te veroveren nu ook de modewereld dit wondersmeerseltje heeft ontdekt!

Bijna elk gezin in Frankrijk heeft wel een tube Embryolisse (vrij vertaald betekent dit babyzacht) in huis. Franse moeders smeren de crème zowel op hun eigen gezicht, als op de schrale billetjes van hun baby’s en de pas geschoren kin van hun man. Ook in de modellenwereld en onder visagisten is Embryolisse inmiddels een begrip omdat het vermoeide en grauwe modellenhuidjes onmiddellijk oppept en het een heerlijke basis voor make-up is. Sterker nog, de crème is zo zacht dat het zelfs gebruikt kan worden als make-up remover en smeer je een wat dikkere laag voor het slapen gaan, werkt het als een masker. Een ideale alleskunner dus. Maar wat is nu het geheim?

Het verhaal begint in 1950 met Dr. Tricot, die zich in een ziekenhuis in Parijs specialiseerde in het verloop van huidziekten. Hij ontwikkelde de legendarische Embryolisse lait-Crème Concentré (zoals het voluit heet) die nu door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt. Deze dokter ontwikkelde de crème vanuit de filosofie om de huid te voorzien in de meest essentiële behoefte en daarnaast een hoge effectiviteit en tolerantie te garanderen. Geen toeters en bellen, maar gewoon de juiste ingrediënten, voedingsstoffen en vocht die de huid nodig heeft om volledig gezond te zijn. En niets meer dan dat, geen ingewikkelde extra’s die de huid alleen maar overgevoelig maken zonder toegevoegde waarde. En dat deze simpele filosofie werkt, blijkt wel uit de lijst van beroemde namen die zweren bij de Embryolisse crème: Karlie Kloss, Caroline Issa, Charlotte Ronson, Julia Restoin Roitfeld, zijn maar enkele van de beroemde modellen die deze crème als vast onderdeel van hun beauty routine gebruiken.

Wij hebben onlangs een tube Embryolisse toegestuurd gekregen en wij snappen absoluut de ophef over dit beauty product. De crème smeert makkelijk uit, wordt onmiddellijk opgenomen en je ziet gewoon dat je huid meteen frisser oogt. Voor overdag is het een fijne basis voor je make-up en na een drukke werkdag gewoon een beetje extra opdoen voor het slapengaan en je wordt vanzelf mooier wakker! De tube oogt simpel, evenals de geur van de crème die zelfs een tikkeltje ouderwets aandoet. Maar als wij moeten kiezen tussen overdreven ruikende, veel te dure crèmes met ingrediënten die we niet kunnen uitspreken, of deze Embryolisse waarvoor je 18,50 euro betaalt en waarvan je meteen het resultaat ziet, dan weten wij het wel! Dit is een blijvertje!

Wil je precies weten wat er in zit? Kijk dan op www.embryolisse-nl.nl. De complete lijn is te verkrijgen via www.embryolisse-shop.nl en via Mooi Parfumerie.

Tags: , , , , , ,