Jenna Menard Clinique

Jenna Menard Global Colour Artist Clinique

Jenna Menard is sinds kort Global Colour Artist bij Clinique. Met ruim tien jaar ervaring als Make-up artist in New York is Jenna voor Clinique een inspiratiebron voor nieuwe kleuren en applicatietechnieken. Voor ons is ze misschien nog niet zo’n bekende naam, maar in de internationale beauty wereld is ze één van de leading ladies. Hoog tijd dus om deze inspirerende dame eens onder de loep te nemen.

Jenna leerde al op jonge leeftijd dat een mooi uiterlijk het verschil kan maken. Haar moeder had in Pennsylvania een kapsalon aan huis en Jenna zag hoe blij en vol zelfvertrouwen de klanten van haar moeder met hun nieuwe look de salon verlieten. Ze besefte dat make-up dezelfde magie bezat en geïnspireerd door haar moeder was ze vastbesloten om het ver te gaan schoppen. Haar vastbeslotenheid en nieuwsgierigheid leverden haar felbegeerde stageplaatsen en leermeesters van wereld formaat op.

Jenna's jeugdfoto's

Jenna's jeugdfoto's

Jenna heeft samengewerkt met beroemde fotografen, de make-up verzorgd voor Hollywood’s finest en het publiek laten genieten van haar make-up creaties op de catwalks van New York, Milaan en Parijs. Haar deskundige adviezen en redactionele werk zijn te lezen en te bewonderen op websites  en in tijdschriften over de hele wereld, zoals de ELLE, Vogue, Harper’s Bazaar en Vanity Fair.

Jenna at Work

Jenna at Work

Clinique en Jenna hebben een gezamenlijke visie, dat make-up een aanvulling op de natuurlijke schoonheid van de vrouw is. Daarnaast heeft ze een voorliefde voor producten die je voor elke look kunt gebruiken, zoals de Chubby Stick, die je voor zowel een ochtendmeeting als een avondje uit met vriendinnen kunt gebruiken. Een andere absolute favoriet is de Bottom Lash Mascara die niet alleen de onderwimpers perfect kleuren, maar ook de moeilijk bereikbare wimpers in de ooghoeken. Haar succesformule voor grote ogen met een perfecte oogopslag. En als Clinique binnenkort weer nieuwe ingenieuze make-up must-haves lanceert, dan weet je dat Jenna daar haar magic tricks op los heeft gelaten!

Tags: , , , ,