De Lip Kits van het jongste lid van de Kardashian-Jenner empire (ze is 18 jaar) zijn ENORM populair. Niet zo gek natuurlijk, wanneer je een volgersbestand van tegen de 50 miljoen hebt op social media. De Lip Kits verkochten als warme broodjes en waren in een paar minuten uitverkocht (nadat de site crashte). MAAR: er volgde meer, want Kylie Jenner bracht een nieuwe lijn met lip gloss uit.

Momenteel zijn de glosses alweer hartstikke uitverkocht, maar het zou maar zo kunnen dat de voorraad binnenkort wordt aangevuld. Dus blijf vooral op de hoogte, want je bent wel écht de BOMB als je een gloss van Kylie Jenner weet te scoren.

Haar Lip Kits verkochten zo’n beetje sneller dan iPhones, dus als je deze lip glossjes wilt scoren, dan moest je er super snel bij zijn! En haar nieuwe lijn liet ze alvast op een erg ludieke manier zien aan het publiek. Kylie maakte een heuse videoclip, speciaal voor haar nieuwe lip gloss:

De clip is vrij badass. Kylie breekt onder andere een raam en er is een verdrinkingsscène in een vistank. Daartussendoor wordt het uiteraard prettier en girly wanneer haar nieuwe lipglosscollectie verschijnt. Uit de clip kunnen we vast de kleurtjes en de namen van de glossjes zien: Like, Literally en So Cute. Ze zijn, in tegendeel tot haar eerder uitgebracht Lip Kits, glossy in plaats van mat. De nieuwe kleurtjes worden geshowd op de lippen van de drie bandieten in de videoclip.

Uiteraard zitten er hele theorieën achter de keuze voor de videoclip als middel om de glossjes te lanceren. Of nouja, theorieën, waarschijnlijk gewoon een érg goed marketingteam.

Over Kylie Cosmetics

We kennen Kylie als een groot liefhebber van cosmetica en makeup, dus lanceerde ze al snel haar eigen cosmeticalijn: Kylie Cosmetics. In 2016 ging haar lijn wereldwijd dankzij haar succesvolle lipsticks+lip liner duo: de Lip Kits. Uiteraard wilde haar fans meer, en daar is Kylie hard mee bezig! Kylie deelt maar al te graag haar beauty secrets met haar fans en is momenteel bezig met het maken van nieuwe top secret beauty producten.

Haar cosmeticaproducten zijn niet getest op dieren en alle kleuren van de Lip Kits, behalve Candy K, zijn vegan.

Kylie op haar website:

“Na 2 jaar heb ik eindelijk mijn droom waargemaakt en mijn beauty secrets met jullie kunnen delen. Kylie Cosmetics is een collectie waarmee jij de perfecte ‘Kylie look’ kunt creëren.” 

Wie is Kylie Jenner?

Misschien heb je dit nu allemaal gelezen en denk je: wie is Kylie Jenner!? Nou, allereerst is ze één van de meest invloedrijke tieners ever, maar dat geheel terzijde. De 18-jarige Kylie is bekend van de realityserie ‘Keeping Up with the Kardashians’. Vanaf daar ging het erg snel en in 2012 richtte ze samen met haar zus (topmodel Kendall Jenner) haar eigen kledinglijn ‘Kendall & Kylie’ op.

Maar met die verandering van haar bekendheid, veranderde haar uiterlijk zeer drastisch. Zelfs haar fans schrokken toen Kylie een foto liet zien van – slechts – 4 jaar geleden! Kylie staat bekend om haar volle, prachtige lippen (daarom wil iedereen haar Lip Kits), maar het is geen geheim dat het 18-jarige meisje regelmatig de spuit in haar lippen steekt.

Tags: , , , , , , , , , ,