Lady Gaga Fame Parfum

Lady Gaga Fame Parfum

Laat het maar aan Lady Gaga over om een parfum te introduceren met een heuse film! Voor Lady Gaga Fame heeft ze samen met een regisseur Steven Klein een film gemaakt. Fame is het allereerste zwarte eau de parfum dat zodra het in aanraking komt met lucht volledig transparant wordt. Baanbrekend in de parfum industrie, maar niet verwonderlijk, want hé… het is door Gaga bedacht, dus moet het wel nieuw en trendsettend zijn!

Hoe het bijzondere, zwarte parfum Fame gaat ruiken, daar zijn wij in ieder geval heel benieuwd naar. De geur is opgebouwd rond drie basisakkoorden:  een duister, een sensueel en een licht akkoord. Het duistere akkoord is geïnspireerd op de belladonna, de dodelijke nachtschade die 18e-eeuwse beauty’s gebruikten voor een hevig intense blik. Dit duistere hart vloeit over in een sensueel akkoord van weelderigheid, een samensmelting van druipende honing, saffraan en abrikozennectar. Het lichte akkoord, tot slot, fluistert pracht en praal. De intense bloemige geur van gekneusde tijgerorchidee en Arabische jasmijn belichaamt een tijdloze schoonheid. Samen vormen de akkoorden een geur met bloemige en fruitige elementen. Het steringrediënt, dat geïnspireerd is op de belladonna, maakt de geur tot een geheel en geeft LADY GAGA FAME haar kenmerkende signatuur.

Omdat we je de geur nog niet kunnen laten ruiken, hier maar een voorproefje op beeld met de officiële trailer van Lady Gaga Fame:

Lady Gaga Fame zal in september 2012 gelanceerd worden.

Benieuwd naar meer Parfum en Make-up nieuws? Ga dan ook naar:

Parfum Tip Najaar 2012 - Yves Rocher So Elixer Purple
Make-up Trends Herfst 2012 - Chanel Les Essentiels Video
Stem op Miss GOSH 2012 en win een Goodiebag
Dsquared2 Potion for Women - Parfum met een geheim recept voor verleiding

Tags: , , , , ,