Lancome

Lancôme Roseraie des Délices

De legende vertelt dat een speciaal gecreëerde rozentuin één van de meest favoriete plekken was van Nelly, de vrouw van de Lancome oprichter. De twee zouden hebben genoten van de schoonheid van de lente door tijd doorbrengen in de tuin te midden van de bloeiende rozen. Overigens ook de bloem die model stond voor het Lancome logo. Geïnspireerd door de rozentuin creëerde Lancôme’s make-up artist director Aaron de Mey de spring/summer 2012 collectie met de toepasselijke naam ‘Roseraie des Délices’, wat letterlijk rozentuin der lusten betekent. De collectie bestaat uit kleurtjes als eerbetoon aan de lente.

Lancome

Lancôme Roseraie des Délices

Glam-up je ogen met de oogschaduwpaletten waarvan de één is geïnspireerd door rozenknopjes met rozige tinten, terwijl de andere bestaat uit groentinten die zijn geïnspireerd door de kleuren van de munt.

Lancome

Lancôme Roseraie des Délices

Geef je lippen een gedurfde nieuwe look met levendige tinten mandarijn, fuchsia en babyroze. In overeenstemming met het thema, zijn de nagellakken in mandarijn, zachtroze en amandelgroen. Je wangen geef je een rozig blosje met de tweekleurige blusher.

Lancome

Lancôme Roseraie des Délices

Zie ook:
NIEUW PARFUM: HOUSE OF SILLAGE TIARA
CHANEL LAS VEGAS COLLECTIE OOK IN EUROPA VERKRIJGBAAR
TREND: FELGEKLEURDE LIPPEN MAAR TEGEN EEN HOGERE PRIJS
VOOR EEN PROFESSIONELE WAXBEURT GA JE NAAR DELETE
CLINIQUE COSMETICA NU OOK ONLINE TE BESTELLEN

Tags: , , , , ,