Make-Up Studio

Make-Up Studio

Make-up Studio is al ruim 25 jaar een begrip onder visagisten en make-up professionals. Maar met de opening van de eerste Make-up Studio Brand Store, kan nu elke make-up addict terecht in dit walhalla van make-up producten en beauty tools!

Make-Up Studio Brand Store entree

Make-Up Studio Brand Store entree

Zodra je de Make-up Studio Brand Store binnenstapt, waan je je in make-up heaven! Het enorm uitgebreide assortiment make-up biedt je meer dan 200 kleuren oogschaduw, maar liefst 150 kleuren nagellak, 140 lipkleuren, 40 blush kleuren en meer dan 100 kleuren foundation. Make-up Studio heeft niet alleen een kwart eeuw ervaring in het ontwikkelen van de professionele make-up producten, de Brand Store onderscheid zich ook met  een schat aan kennis en ervaring in huis. De medewerkers zijn minimaal opgeleid tot visagist en staan voor je klaar voor een snelle beauty tip, maar ook voor uitgebreide adviezen en zelfs workshops. En dat is fijn, want met zoveel make-up must-haves kan het lastig kiezen zijn!

Make-Up Studio Brand Store Mix & Match

Make-Up Studio Brand Store Mix & Match

Bij de Make-up Studio Brand Store kun je met een Mix & Match systeem een eigen palet oogschaduw, lipstick, blusher en/of concealer samenstellen. Ook zijn er in de winkel een aantal looks te vinden waarbij ook de producten van de look gepresenteerd worden en het stappenplan waarin je ziet hoe je deze looks zelf kunt creëren. Bijzonder zijn ook de diverse iPads in de winkel waarop je allerlei make-up tips ’n tricks kunt bekijken en kun je in de winkel terecht voor kleurenadviezen en huidanalyses.

Zin gekregen om jezelf een middagje te verwennen in deze make-up candystore? Kijk dan op www.make-upstudio.nl voor het adres en de openingstijden.

Make-Up Studio Brand Store Eyes

Make-Up Studio Brand Store Eyes

Tags: , , , , , ,