Het eerste wat ons opvalt in de make-up collectie van Givenchy voor SS 11 is de kleur oranje. Van Givenchy zijn we de nodige kleurenexplosies wel gewend, maar dit is toch een bijzondere keuze. Nou zijn wij Hollanders snel geneigd om alles wat oranje is te associëren met voetbal of Koninginnedag, maar als we die gedachte nu eens snel overboord gooien, dan blijft er gewoon een heel mooie kleurrijke lente look over. En dat kunnen we na deze lange grauwe winter wel gebruiken!

Givenchy wil met de Naïvement Couture collectie onze zintuigen laten ontwaken en ons het gelukzalige gevoel van de eerste zonnestralen op de huid laten voelen. Oranje en aardetinten passen perfect bij het warme zomergevoel, terwijl de zachtroze blush het geheel toch een frisse meisjesachtige energie geeft. De Blush Gelée in Candide Pink is ook het absolute must-have item in de collectie: een superzachte jelly blush met handige sponsapplicatie die je huid doet oplichten en haar een jonge en frisse uitstraling geeft (verkoopadvies prijs: € 32,-).

Andere limited editions in deze make-up collectie zijn de ‘Gloss Interdit’ lipgloss in Candide Tangerine, de ‘Vernis Please !’ nagellak in Candide Peach, twee ‘Rouge Interdit’ lippenstiften in Candide Tangerine en Candide Nude. Zoals altijd is er ook weer een heerlijke oogschaduw compact om de look helemaal compleet te maken: De Prisme Yeux Quator in Candide Garden bestaat deze keer uit vier verschillende langhoudende kleuren oranje en bruin. Mooi om blauwe of grijze ogen extra te laten knallen!

De collectie is te koop bij de grotere filialen van ICI Paris XL, parfumerie Douglas en bij de Bijenkorf. www.givenchy.com

Tags: , ,