Alterna

Alterna Bamboo UV+ Color Protection

Ben jij het ook zo zat dat de zo zorgvuldig door jou uitgekozen kleur in je haar zo snel weer vervaagt? Alterna heeft de oplossing: Bamboo UV+ Color Protection, een gloednieuwe lijn met speciale UV-blocking technologie die kleurvervaging van het haar tegen gaat. Deze innovatieve lijn is niet alleen uitermate geschikt voor gekleurd haar, maar tevens voor het behouden van de natuurlijke haarkleur, zonder dat deze door de zon vervaagt.

De Alterna Bamboo UV+ Color Protection lijn bestaat uit een Vibrant Color Shampoo, Vibrant Color Conditioner, Deep Hydratation Mask en Fade-Proof Fluide. Alle producten beschermen tegen UV-A en UV-B straling en zijn verrijkt met Organic Bamboo Extract wat het haar versterkt. Het ultraverzorgende masker en de fluide, die zorgt voor bescherming én een prachtige glans, bevatten bovendien ook Kalahari Melon. Kalahari Melon komt uit de Zuid-Afrikaanse Kalahari woestijn en staat bekend om het vermogen te overleven in de meest extreme omstandigheden. Het geeft je haar een gewichtloos laagje dat het haar beschermt tegen UVA en UVB stralen, waardoor de kleur levendig blijft. De producten zijn sulfaat en natriumchloride vrij.

De Alterna professional haircare producten zijn wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde luxe haarboutiques en salons. Kijk voor verkooppunten op www.alternahair.nl.

Alterna

Alterna Bamboo UV+ Color Protection

Tags: , , , , , , ,