Keune

Keune So Pure Natural Balance Moisturizing

Ziet jouw haar er zo dor en verdroogd uit dat de schaar de enige optie lijkt maar is dit nou niet bepaald de optie waar jij op zit te wachten? Dan biedt de Keune So Pure Natural Balance Moisturizing lijn voor hydratatie van droog haar en hoofdhuid uitkomst! Deze nieuwe lijn van Keune bevat kostbare geschenken van moeder natuur: essentiële oliën en plantenextracten. De Keune So Pure Natural Balance lijn is een duurzame en luxe lijn met verzorgings- en stylingproducten, gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, die zorgen voor een natuurlijke elasticiteit, veerkracht, zachtheid en glans. De producten bevatten een combinatie van organische essentiële oliën en pure plantenextracten waaronder ylang-ylang en palmarosa-olie. Het bloemige en sensuele aroma geeft lichaam en geest een gevoel van welzijn.

De Keune So Pure Moisturizing Shampoo is een milde vochtherstellende shampoo voor droog, beschadigd en gekleurd haar. De shampoo herstelt de kwaliteit en natuurlijke vochtbalans van het haar. Arganolie en palmarosa voeden het haar en maken het zacht en glanzend. Voor haar en lichaam.

De Keune So Pure Moisturizing Overnight Repair is een niet-verzwarend serum voorzien van micro-proteïnen van tarwe- en moringazaad die diep in het haar dringen.

Keune So Pure Moisturizing Essential Oil is een rijke combinatie van essentiële oliën, waaronder organische ylang-ylang en palmarosa. Voeg een paar druppels (max. 5) toe voor een intensievere geurbeleving van de So Pure Natural Balance Moisturizing producten. Ook geschikt voor een aromadiffuser of voor in bad. Moisturizing Essential Oil 10 ml – 11,35.

De Keune So Pure Natural Balance verzorgingslijn bestaat verder nog uit:
– Cooling (mint & rosemary): Balans en verfrissing van haar & hoofdhuid
– Energizing (ginger & lemon): Energie en preventief tegen haaruitval voor fijn en dun haar
– Calming (chamomile & lavender): Kalmeert en brengt lichaam & geest in balans
– Color Care (jasmine & sandalwood): Beschermt gekleurd haar
– Styling: Styling- en finishingproducten voor alle haartypes en modellen

Kijk voor de dichtstbijzijnde Keune kapsalon op www.keune.nl.

Keune

Keune So Pure Natural Balance Moisturizing Shampoo 250ml € 17,25, Overnight Repair 150ml € 17,95, Essential Oil 10 ml € 11,35

Tags: , , , , , , , , , , , , ,