Nieuwe Beauty Trend: Wimperextensions van Beaulashes

Nieuwe Beauty Trend: Wimperextensions van Beaulashes

Hoe lekker is het om zonder al te veel make-up te genieten van zon, zee en strand. Maar ga jij zonder mascara de deur uit, laat staan flaneren aan het strand of zwembad? Een vakantie zonder je druk te maken over of je mascara nog op je wimpers zit, na een verfrissende duik in het zwembad is mogelijk! Sterker nog, met Beaulashes heb je zelfs de meest verleidelijke oogopslag ooit!

Verlenging van je wimpers door wimperextensions is de nieuwste hype op het gebied van beauty, een geheim wat al een tijd geleden ontdekt is door heel wat BN-ers. Zo maken Hind, Fajah Lourens, Bergit Lewis en Glennis Grace er geen geheim van dat ze fan zijn van de wimperextensions van Beaulashes. Niet zo gek natuurlijk, want wie wil er nu niet ’s morgens opstaan met zwoel omlijste ogen en er elk moment van de dag tiptop verzorgd uitzien?!

Wimperextensions worden onterecht vaak verward met het tijdelijk opplakken van wimperstukjes of kunstwimpers. Het gaat hierbij echter om een geheel andere techniek. De methode van wimperverlenging waarmee Beaulashes werkt komt oorspronkelijk uit Amerika. Hierbij worden de eigen wimpers stuk voor stuk nauwkeurig verlengd met enkelvoudige kunstwimperhaartjes. Dit is dus een totaal andere methode dan die van wimperstukjes die tussen de eigen wimpers worden geplakt, of die met kant-en-klare kunstwimpers die op het ooglid worden gelijmd en die ‘s avonds weer dienen te worden verwijderd.

De voordelen? Lange houdbaarheid en ideaal voor de komende zomermaanden! Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer! In vergelijking met wimperstukjes en kunstwimpers heeft deze professionele methode bovendien een aanzienlijk langere houdbaarheid en zorgt op een spectaculaire wijze voor een geheel natuurlijk effect van lange en volle wimpers. De methode waarmee Beaulashes werkt, waarbij de wimpers één voor één worden verlengd, is gewichtsloos en is volledig onschadelijk voor de natuurlijke wimpers. Deze wimperextensions zijn ideaal voor de komende zomervakantie. Geen gedoe met mascara die uitloopt en ook aan het strand of bij het zwembad altijd een sexy en mooie verzorgde oogopslag!

Wil je meer weten? Kijk dan eens op www.beaulashes.com.

 

Meer zomer make-up trends bekijken? Ga dan ook naar:

Zomerse Make-up: Bobbi Brown Nude Beach Collection 2013
Ibiza Feathers Look: een van de hipste haartrends zomer 2013
Pearl Drops Beauty Sleep: mooie wittere tanden terwijl je slaapt
Nieuwe haartrends zomer 2013: Blond, blonder, blondst
Nieuw seizoen, nieuwe nagellak! Max Factor Glossfinity

Tags: , , , , , ,