Thuis je haar kleuren zonder geknoei met vloeistof én hetzelfde resultaat alsof je net uit de kapsalon stapt? Met de nieuwe John Frieda Precision Foam Colour is het mogelijk. Deze nieuwe revolutionaire haarkleuring op basis van schuim kleurt perfect, heeft 100% grijsdekking en werkt net zo makkelijk als een shampoo, maar zonder de nadelen van traditionele haarkleuringen.

John Frieda Precision Foam Colour werkt aan de hand van een complete unieke, gepatenteerde foam technologie die net zo makkelijk werkt als een shampoo. Het schuim kleurt zelfs alle moeilijk te bereiken delen. Zonder enige moeite. Geen missers, druppels of vlekken meer.

De Foam Colour geeft je een natuurlijk kleur met 100% grijsdekking, vanaf de haaraanzet tot in de puntjes. Geen onregelmatige kleur, maar een prachtig egaal effect met sprankeling en glans.

Wist je dat maar liefst 2/3 van alle vrouwen het haar verft? En dat 70% daarvan dat thuis doet, al dan niet met behulp van vriendinnen of kapster aan huis? Vanaf nu kan het dus allemaal een stuk eenvoudiger mét een professioneel resultaat!

John Frieda Precision Foam Colour is vanaf najaar 2010 te koop bij de drogist voor een adviesprijs van 16,95 euro.

Lees ook:
Kapsel & Haartrends: FUENTE Herfstlook 2010
Beauty Tip: Je kapsel najaarsproof met Stormy Weather Hairspray
Coiffure Awards 2010 – Video
Coiffure Awards 2010 – Video
Kapseltrend: Vlechten in het haar
Kapseltrend: De Lob
Beauty trend: Hippie Headbands
Kapseltip: Stijlvolle dikke paardenstaart in een handomdraai

Tags: , ,