Parfum Tip Najaar 2012 - So Elixer Pure Yves Rocher

Parfum Tip Najaar 2012 - So Elixer Pure Yves Rocher

Yves Rocher draagt dit najaar haar nieuwe parfum So Elixer Purple op aan alle vrouwen. So Elixer Purple wordt omschreven als een opwindende en fascinerende geur met een onoverwinnelijke verleidingskracht. Net zoals wij vrouwen dus. Dat heeft Yves Rocher goed begrepen!

‘Vrouwen zijn verschillend, uniek, aantrekkelijk, emotioneel, gepassioneerd en altijd in beweging. Vrouwen zijn verrassend en ontdekken zichzelf telkens weer opnieuw. ‘ Deze fascinatie voor de diversiteit van de vrouw heeft Yves Rocher ertoe gebracht om So Elixer Purple op te dragen aan alle vrouwen. De eerste variant werd in 2009 gelanceerd en nu komt Yves Rocher dus met een vernieuwde versie, een vrouwelijke, complexe en ongrijpbare geur. En daar houden wij van, geuren die je op tien meter afstand al herkend, daar zijn er wat ons betreft al genoeg van!

Wij hebben So Elixer Purple voor je getest en we snappen nu ook waarom Yves Rocher het best verkopende parfum merk in Frankrijk is!
So Elixer Purple ruikt in eerste instantie bloemig, maar heeft tegelijkertijd iets houtachtigs en zelfs iets rokerigs door een bijzondere combinatie van tuberoos extract en essentiële oliën van vetiver en patchouli. Door het ingrediënt Benzoë ruik je ook heel subtiel iets van vanille in de geur. Alles bij elkaar klinkt het wat zwaar, maar de geur is juist heel goed in balans en heeft het dankzij de tuberoos zelfs iets fruitigs. Een heerlijk en bijzonder parfum om de herfst mee te beginnen!

So Elixer Pure Yves Rocher Geurlijn

So Elixer Pure Yves Rocher Geurlijn

De So Elixer Purple geurlijn bestaat uit:

Eau de parfum 30 ml €35,- en 50 ml €53,-
Douchegel €7,90
Bodymilk € 11,90
Geparfumeerde deodorant €9,90

So Elixer Purple is vanaf 26 september 2012 te koop in de Yves Rocher winkels en online via Yves-rocher.nl.

Lees ook:
Make-up Trends Najaar 2012 - Matte Lippen bij Burberry Beauty
Make-up Trends Herfst 2012 - Chanel Les Essentiels Video
Beauty Musthaves: Yves Rocher Culture Bio lijn
Make-up Musthaves: Bourjois Mini Nagellakjes
Kom naar de Guerlain La Petit Robe Noire lancering in de Bijenkorf
Dsquared2 Potion for Women - Parfum met een geheim recept voor verleiding
MAC Heavenly Creature - een hemelse make-up
Make up Look Herfst 2012 - PUPA China Doll