JOHN FRIEDA - Precision Foam Colour

JOHN FRIEDA - Precision Foam Colour

Precision Foam Colour is de eerste premium permanente haarkleuring die door middel van foamtechnologie thuis een professionele kwaliteit haarkleuring garandeert.

Door de keuze uit ruim 20 kleur-nuances, is het bereiken van een prachtig en natuurlijk uitziende kleuring niet langer enkel bij de salons te realiseren. Nee, John Frieda’s Precision Foam Colour heeft het mogelijk gemaakt je haar voortaan thuis te kleuren met dezelfde kwaliteit en hetzelfde perfecte resultaat!

Ontvangen gratis een JOHN FRIEDA - Precision Foam Colour

Wil jij een gratis Precision Foam Colour verpakking zodat je het zelf kunt beleven? Ga dan naar www.salonkleuringthuis.nl en geef aan door wie jij één van de 2.000 gratis verpakkingen thuis bezorgd zou willen krijgen. Dit mag iedereen zijn; je vriend, een haarspecialist, je baas… Wie weet staat er straks iemand bij je voor de deur voor een schitterende nieuwe jij.

Het gebruik is eenvoudig. De Precision Foam Colour masseer je door je (droge) haar, laat de foam 20 minuten inwerken en spoel het uit. Vervolgens breng je de bijgeleverde conditioner aan en… een prachtige egale kleur bent u in een klein half uur rijker.

Door de 20 verschillende nuances is de foam voor iedereen geschikt. Dus… Of je nu je natuurlijke kleur wilt versterken of in bent voor een totaal nieuwe look… Met John Frieda’s Precision Foam Colour is het allemaal mogelijk.

De foam is gebruiksvriendelijk en meer dan het proberen waard. Je haar ziet er weer mooi en glanzend uit en zelfs de, vaak zo hardnekkige, grijze haren zijn niet meer terug te vinden.

Met het gratis weggeven van 2.000 verpakkingen wil John Frieda dat jij ervaart hoe makkelijk en snel je gewoon thuis een salon-kwaliteit haarkleuring creëert, zonder afhankelijk te zijn van de salon.
De actie loopt van 14 mei t/m 10 juni 2012. Klik hier om mee te doen!

Klik hier en ga naar de JOHN FRIEDA - Precision Foam Colour site

Klik hier en ga naar de JOHN FRIEDA - Precision Foam Colour site

Tags: , , , , ,