rouge coco

Sigrid Agren voor Chanel Rouge Coco

Als je in de beautywereld een campagne van Chanel binnensleept, dan heb je het goed gedaan. Dit geldt ook voor het Franse model Sigrid Agren. Het goddelijke model is dit seizoen namelijk het gezicht van de Chanel Rouge Coco lippenstift.

Sigrid Agren brak in 2005 op 14-jarige leeftijd door tijdens de Elite Model Look competitie. Hierna deed ze voor Elite in Parijs verschillende kleine opdrachten maar stopte in 2007 met modellenwerk om haar school af te maken. In 2008 keerde ze terug en sindsdien heeft haar carrière een vogelvlucht genomen.

rouge coco

Sigrid Agren voor Chanel Rouge Coco Shine

Zo werd het Sigrid het gezicht van Prada, Armani Jeans en Nicole Farhi en liep ze shows voor Prada, Calvin Klein, Ralph Lauren, Donna Karan, Rodarte, Alexander McQueen, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Costume National, Dolce&Gabbana, Jil Sander, Dior en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Voor het spring/summer 2010 seizoen werd ze voor het eerst een Chanel gezicht voor het geurtje ‘Chance’,  gevolgd door de spring/summer 2011 campagne voor Chanel Rouge Coco Shine lippenstift en nu dit spring/summer seizoen voor Rouge Coco lippenstift.

rouge coco

Sigrid Agren voor Chanel Rouge Coco Shine

Zie ook:
Voorjaar Haartrends en Kapsels rechtstreeks van de Catwalk
GET GLAM BEAUTYTIPS VAN ELEONORA, BERNADETTE EN IRENE
MONICA BELLUCCI SCHITTERT WEDEROM IN DOLCE & GABBANA CAMPAGNE
NIEUW BIJ ALTERNA: BAMBOO UV+ COLOR PROTECTION
CLINIQUE COSMETICA NU OOK ONLINE TE BESTELLEN

Tags: , , , , ,