Inglot Look Make Up Contest

Inglot Look Make Up Contest

Make-up merk Inglot gaat met The Inglot Look op zoek naar dé ultieme Look. Zit er in jou een ware make-up artist? Laat je dan ontdekken en doe mee met de eerste van een serie online contests. Geef je eigen interpretatie aan The Inglot Summer Look en wie weet wordt jouw make-up look dan straks in de winkel verkocht. Oh ja en vergeet niet die grote koffer boordenvol Inglot Make-up goodies niet. Daar wordt elke make-up lover heel gelukkig van!

Waarom Inglot met deze contest komt, legt Bianca de Kruiff, de eigenaresse van Inglot Nederland uit: ‘We krijgen zo vaak enthousiaste reacties op onze gevarieerde collectie en de mogelijkheden van onze producten. Inglot staat voor beauty en fun. Natuurlijk willen we dat graag met iedereen delen. Wij hopen door deze serie contests iedereen te inspireren meer te experimenteren.’

Haal dus de make-up en de kwasten maar te voorschijn en laat de make-up artist in je los. Voor meer informatie of het uploaden van je tutorials ga je naar: www.theinglotlook.nl.

Tags: , , , , ,