Kate Moss ontwerpt eigen Rimmel London make-up collectie

Kate Moss ontwerpt eigen Rimmel London make-up collectie

Kate Moss is opnieuw aan het ontwerpen geslagen en heeft voor Rimmel London een eigen make-up lijn ontworpen genaamd The Kate Moss Make-Up Collection. Na haar designeruitstapjes bij luxelabel Longchamp en het Britse Topshop weten we inmiddels dat het supermodel heel wat in haar mars heeft en we zijn dan ook benieuwd naar haar ‘The Kate Moss Make-Up Collection for Rimmel London’.

Kate Moss is al zo’n tien jaar het gezicht van het make-up merk Rimmel London en nu het model toch een jaartje ouder wordt, zijn er een aantal nieuwe pretty faces in the picture. Georgia May Jagger, Lily Cole en Zooey Deschanel hebben het stokje van Kate overgenomen. Toch hoeven we de magie van Kate bij Rimmel nog niet te missen, sterker nog met haar eigen make-up lijn kunnen we binnenkort een beetje van die magie op ons eigen gezicht aanbrengen.

The Kate Moss Make Up Collection for Rimmel London bestaat uit zes lippenstiften, variërend in de kleuren rood, oranje, roze en donkerpaars. Mascara en verschillende tinten oogschaduw maken de lijn compleet. De verpakking belooft verrassend te zijn, waarbij de Britse vlag met Kate’s handtekening voor een herkenbare Rimmel signature zorgen. De make-up collectie wordt vanaf half oktober 2011 in de winkels verwacht

Tags: , , ,