Tweezerman: Beauty & de Bril

Tweezerman: Beauty & de Bril

In alle vroegte zorgen voor een onberispelijke look inclusief een vlekkeloze make-up is voor iedere beauty girl al een uitdaging, maar voor bril en lensdragers is het een terugkerend dagelijks dilemma!

Met een bril of lenzen is het een lastige taak om ‘s ochtends vroeg een perfecte oogmake-up aan te brengen. Met een bril op, je mascara op doen is een challenge op zich, laat staan je wenkbrauwen epileren. Geen enkele spiegel biedt voldoende zicht en dat terwijl meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen lenzen heeft of een bril draagt! Gelukkig heeft Tweezerman hier een ideale oplossing voor, de Tweezerman 10x Lighted Mirror. Deze spiegel vergroot maar liefst 10x en dus zal niets je meer ontgaan. Make-uppen, epileren, lenzen indoen, noem het maar op. In no time ben je klaar om beauty proof de deur uit te gaan.

Overigens is deze spiegel niet alleen ideaal voor thuis, maar is hij bovendien ook nog eens reuze handig voor onderweg. Met de Tweezerman Lighted Mirror heb je dus overal en altijd een compacte spiegel bij de hand, zodat je op ieder gewenst moment even kunt checken hoe oogverblindend je er uit ziet.

Een absolute must-have voor iedere bril- of lensdraagster die hoge eisen stelt aan haar make-up!

Iets voor op je december verlanglijstje?
De Tweezerman 10x Lighted Mirror is verkrijgbaar voor € 22,50.
De Tweezerman Magnifying Mirror (zonder licht) is verkrijgbaar voor € 19,95.

www.tweezerman.com

Tags: , , , , , ,