delete

Delete

Ontharen… Iedereen heeft er mee te maken, maar wat is nu de meest effectieve manier? Waxen is in veel landen de populairste ontharingsmethode, maar in Nederland staat het waxen nog in de kinderschoenen. De voordelen? De haartjes komen steeds dunner en minder snel terug, terwijl je bovendien geen last meer hebt van stoppels, jeuk of ingegroeide haren. De huid voelt zijdezacht aan en er is wekenlang geen haartje meer te bekennen!

Delete

Delete

In Amsterdam en vanaf 17 maart ook in Utrecht kun je terecht bij Delete voor een professionele waxbeurt. Delete gebruikt uitsluitend producten uit eigen lijn die 100 procent ontwikkeld zijn voor waxbehandelingen. Dankzij deze producten is de behandeling effectiever, pijnlozer en kan je wekenlang genieten van de gladde huid. Juist omdat de speciale wax alleen aan het haar en niet aan de huid hecht, is deze methode uitermate pijnloos.

Delete

Delete

De waxbehandeling bestaat uit een voor- en een nabehandeling thuis waaronder scrubben, een lotion tegen ingroeiende haren, een ontstekingsremmende crème, maar ook een haargroeiremmer. Voorafgaand aan je eerste Brazilian bij Delete ontvang je per post thuis een flacon Smooth Touch. Hiermee worden ingegroeide haartjes van het scheren alvast vrij gelegd voor een optimale behandeling. Een Brazilian wax bij Delete duurt maximaal 25 minuten, in tegenstelling tot een reguliere schoonheidssalon waar een soortgelijke behandeling soms wel een uur in beslag neemt.

Delete

Delete

Alle benodigdheden voor de behandeling zijn voor éénmalig gebruik. Delete noemt dit No double dipping. De houten spatels die gebruikt worden tijdens de behandeling worden, anders dan bij veel andere salons, direct na gebruik weggegooid. Zo wordt voorkomen dat huidschilfers in de wax terecht komen en anderen kunnen infecteren. Na de behandeling krijg je uitvoerige informatie met de do’s en don’ts.

Delete

Delete

Zie ook:
CHILLY iBOX - ONTVANG EEN GRATIS SAMPLE & WIN EEN LINGERIESETJE
GRATIS SAMPLE L'OREAL PARIS YOUTH CODE LUMINIZER
Rianne ten Haken schittert in John Frieda commercial
Voorjaar Haartrends en Kapsels rechtstreeks van de Catwalk
GET GLAM BEAUTYTIPS VAN ELEONORA, BERNADETTE EN IRENE

Tags: , , , ,