Trends lippenstift

Lipjes getuit, klaar om gezoend te worden!
Welke kleuren zijn de trend en passen bij jouw gezicht?

Felle kleuren
Een leuke trend en je steelt sowieso de show met felle kleuren. Wat dacht je van felroze of felgeel? We snappen dat geel misschien wel wat té heftig is, maar koraal is ook een goeie optie! Zolang het er maar vanaf knalt in je gezicht.
TIP: Zorg er wel voor dat je de rest van je make-up rustig houdt, want je wilt er niet bij lopen als een clown.
In de zomer accentueert deze lippenstift je ‘sunkissed tan’. Je lijkt er bruiner door. Wiehoo, dat willen we toch altijd?

Two-tone
Kun je niet kiezen tussen twee kleuren dan kun je gaan voor de two-tone lippen trend. Twee kleuren op één mond. Gebruik wel een lichtere kleur op je bovenlip en een wat donkere op je onderlip. Dit geeft het beste effect.

Pastels, pastels!
Een mooie ‘peach-roze’, of ‘lavendel-paars’. Deze kleuren doen het altijd goed. Ook hier geldt, probeer de rest van je make-up ‘natural’ te houden. Je lippen springen eruit, maar het geheel moet niet te ordinair worden.

Donker typje
Donkere kleuren mogen ook. Denk aan grijs of (ieh, schrik niet) zwart.
Vind je dit te heftig, kies dan voor een donkerrode. (zo’n diepe kleur rood) Het maakt je lippen voller en geeft je gezicht net dat beetje extra fashion ;).

Natural woman
De natural look doet het altijd goed. Nude lips, zoals lichtroze, of een tint die neigt naar beige kan heel mooi zijn. Je kunt je ogen een beetje aanzetten om er niet te ‘kaal’ uit te zien.
Geen zin om nieuwe lippenstift te kopen? Meng dan labello of vaseline met wat foundation. Dan krijg je dit ‘natural’ effect ook heel goed!

Tags: , , , , , , ,