ZENNER ZOEKT NIEUWE MODEL VOOR 2012

ZENNER ZOEKT NIEUWE MODEL VOOR 2012

Zenner is op zoek naar het nieuwe model voor alle film- en fotoshoots voor 2012. Beschik jij over de juiste look en natuurlijk over prachtig haar? Zorg dan dat Zenner jouw foto’s te zien krijgt!

Via Facebook kunnen potentiële modellen hun mooiste foto uploaden en vrienden oproepen om op hen te stemmen. Het uploaden van de foto kan op twee manieren. Het kan via de eigen page en daarin ‘Zenner voor haar’ te taggen, de andere manier is direct de foto up te loaden op de ‘Zenner voor haar’ page en daarin jezelf te taggen. Het is namelijk belangrijk dat de foto op het prikbord verschijnt, zodat vrienden op hen kunnen stemmen.

Een vakjury met hairstylist Aeola, beautyexpert Tom Sebastian en stijlicoon Victoria Koblenko selecteert half september drie winnaressen die met elkaar de finale competitie aangaan. Via diverse social media en zenner.nl vragen zij iedereen te stemmen. Half november komt de vakjury dan weer bijeen en worden de stemmen geteld. De winnares wordt gepresenteerd in verschillende media en vervult de hoofdrol in de film- en fotoshoots van Zenner voor 2012.

Kijk voor meer informatie op www.zenner.nl.

Tags: , , , , , ,