Nivea Hair Care Zomerkapsel: 5-Minute Summer Braid

Nivea Hair Care Zomerkapsel: 5-Minute Summer Braid

Benieuwd naar de zomerkapsels en haartrends van deze zomer? Doe dan inspiratie op met de zomerse kapsels van Sally Brooks, international Art Director bij NIVEA Hair Care. Als er iemand van de haartrends op de hoogte is, dan is zij het wel. Sally heeft een aantal spetterende looks samengesteld, die je heel eenvoudig zelf thuis stap voor stap kunt creëren.  Deze keer de 5-Minute Summer Braid.

5-Minute Summer Braid
Sally Brooks: “Ook deze zomer is de vlecht weer helemaal hot. Het speelse karakter van de vlecht past perfect bij het ongedwongen karakter van de zomer. Deze eenvoudige coupe is geschikt voor half lang tot lang en van fijn tot dik haar. Deze stijl is gemakkelijk thuis te creëren”.

How to:

1. Begin met een middenscheiding. Verdeel het haar vanaf enkele centimeters boven de haarlijn tot achter het oor aan de voorkant en hetzelfde aan de achterkant van het hoofd. Dit geeft 4 secties die je kunt vast zetten om later te gebruiken.

2. Toupeer het haar licht vanaf de kruin om volume te creëren en het haar een natuurlijk gevoel te geven.

3. Maak een lange paardenstaart, zet deze vast met een elastiekje en zet het uiteinde naar binnen vast.

4. Maak een vlecht in elk van de vier eerder gemaakte delen. Let erop dat je dicht bij het hoofd begint met vlechten.

5. Duw het haar aan de bovenkant van de staart uiteen en vult dit met de staart. Zorg ervoor dat al het haar bijeenkomt om een nette knot te vormen.

6. Breng de vlechten bij elkaar en stop deze ook bij de knot.

7. Zet de look vast met haarspeldjes en gebruik de NIVEA Long Repair haarspray om de look te fixeren.

Gebruik voor deze look de NIVEA Long Repair Styling Spray. Deze spray zorgt voor extra sterke fixatie en biedt drievoudige bescherming voor de haarwortel, de haarlengte en de puntjes. Zo blijft de vlecht zelfs tijdens een dagje strand goed zitten. (Consumentenadviesprijs: € 4,49)

Tags: , , ,